Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 31

Subiect: Marea Neagra

w!ll este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.389
    Putere Rep
    39

Implicit

Serviciile sunt de proasta calitate cam peste tot in Romania...
    Nu are legatura cu seo: SeoPedia Forum > Chestiuni generale > Bar, lobby...

big
    big este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    13th July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    864
    Putere Rep
    38

Implicit

Singura locatie unde puteti discuta subiecte mai lejere (insa tot legate de domeniile mai devreme mentionate), este "Bar, lobby...".
    Puntul 7 din regulament.

Gin
    Gin este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    46
    Posturi
    676
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de CrazyDogster Vezi Post
    to: autotrafic
    1. 22.... scrie la user details
    2. da te rog niste argumente solide pentru care tu crezi ca eu exagerez...
    3. explica-mi partile faine

mersi
    am fost de 2 ori anul asta la Costnesti si nu`i asa !
    ma rog eu nu servesc fasole...

CrazyDogster este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th July 2008
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    39
    Posturi
    144
    Putere Rep
    33

Implicit

TO BIG:
    1. ce te oftici si o iei personal?
    2. Crezi ca nu pot dormi noaptea ca pe tine te deranjeaza cand spun ca romanii sunt nesimtiti si lenesi? sunt constient ca si eu sunt roman si ce? daca asta suntem de ce intra greu pe gat cand zice cineva lucrul asta, dar de schimbat nu se schimba nimic?
    3. Daca tot zici de superioritate... ia mai intai vezi cum esti servit intr-un magazin din cluj si vezi cum esti servit intr-unul din costinesti.
    4. vorbeam de servicii si de oamenii care ofera aceste servicii... deoarece pot fi luati ca etalon... cretini avem si noi stai linistit si nici nu am zis ca nu am avea.

a. daca adori aglomeratia si toate tampeniile de care am amintit eu si sunt doar cateva, nu te pot opri
    b. tie ti se pare fita sa ai baie in camera, curata, paturi confortabile si decente si sa te poti relaxa?
    c. marea nu e deloc decenta... pungile si alte mizerii de badoage si tot felul de recipienti nu cresc IN Dunare
    d. la pret iesi la fel... sincer nu vreau sa-mi bat joc de banii pe care eu ii fac... asta insemnand ca pot alege ceva decent sau ceva romanesc
    e. serviciile din strainatate cum or fi ele tot mai bune ca ale noastre sunt... cat despre medici si alte belele de care poti da, se pot si alea rezolva, nu imi fac eu probleme de comunicare
    f. ma repet: nu zic ca mai scump inseamna mai bun. dar in cazul costinesti e ceva absurd sa spun ca in alta parte (strainezia) pe aceeasi bani as gasi aceleasi conditii
    g. ii foarte placut sa stai tot timpul in garda ca orice tziganoc se poate lua de tine sau de pretina si poate iti mai si arde o sticla in cap??

recomandarea mea e sa nu fi ipocrit cu niste chestii evidente: serviciile romanesti sunt de tot rahatul. ce rost are sa tot dregi problema cand e clar ca buna zua

daca nu iti convine postul si vad ca te oftici plus ca esti ambasador samd, muta/inchide/inghite postul si bucura-te de privilegiu... asta confirma niste chestii pe care le-am spus

daca totusi in continuare te simti direct ofensat de ceea ce am scris... chestii mai mult cu rol intamplare povestita, imi cer scuze si te rog sa inchizi threadul ca sa nu mai fie probleme!

Mersi
    Ultima modificare făcută de CrazyDogster; 16th August 2008 la 12:31. Motiv: typo
    Dress up games for girls added every day. New fun and trendy games about fashion, style and glamour.

w!ll este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.389
    Putere Rep
    39

Implicit

Deja discutia incepe sa degenereze...

Chaos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    3rd April 2006
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    43
    Posturi
    389
    Putere Rep
    37

Implicit

Eu zic sa va potoliti.
    Servicii proaste sunt peste tot. Nu doar in Ardeal, nu doar un Sud, nu doar in Romania.
    Peste tot exista toate categoriile de oameni. Insa astia sunt cei pe care "ii crestem", astea sunt modelele societatii si cu asta basta.
    Fiecare are preferinte.. gusturi... etc.

@CrazyDogster: statutul de ambasador nu are nici o legatura cu faptul ca un membru al acestui forum iti da o replica. Asa cum tu ti-ai exprimat liber parerea asa si ceilalti membri pot sa iti replice prin prisma experientei personale. Cand faci o afirmatie / un set de afirmatii trebuie sa te astepti la critici pentru ca nu toti avem aceeasi perspectiva asupra lucrurilor, cu atat mai mult cu cat post-ul tau a fost cat se poate de subiectiv si scris asa cum a fost scris.

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th July 2008
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    39
    Posturi
    144
    Putere Rep
    33

Implicit

ok... inteleg criticile... dar eu nu am facut nici o referire la nimeni.. vorbeam de o experienta pe care am avut-o.. si sunt acuzat de fite si superioritate ardeleneasca

am zis de statutul de ambasador pentru ca ma gandesc ca poate sa faca chestia asta.

daca citesti bine vei vedea ca nu m-am ofticat cand mi-au scris inainte pareri... le-am tratat ca atare..
    Dress up games for girls added every day. New fun and trendy games about fashion, style and glamour.

Gin
    Gin este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    46
    Posturi
    676
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de CrazyDogster Vezi Post

asa... si ne gasim intr-un final de sfarsit cazare... acceptabil: buda si dusu pe hol, 4 paturi, tot atatia boi... eu eram al 4-lea... ca ma aflam acolo.
    tu ai ales sa te duci la dastia cu "dusu pe hol" , eu unul am gasit gazda care ofera conditii de nota 10

Nica Cristian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    23rd May 2007
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    37
    Posturi
    654
    Putere Rep
    36

Implicit

Bulgaria(Nisipurile de aur)= timp si nervi economisiti, femei urate~!!
    Costinesti= Mega Discoteca Tineretului marfa
    Eforie Sud= R.I.P
    Eforie Nord= Si acum parca il vad pe individul ala dubios care semana cu Base' dansand pe plaja si....acele vorbe inevitabile ale individului de langa mine "Fa, vezi ca ti-au crescut flocii, uite vad cativa iesind din sutien"
    Mamaia= nu am mai avut bani sa merg si acolo..

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th July 2008
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    39
    Posturi
    144
    Putere Rep
    33

Implicit

@autotrafic
    corect

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Screenshoturi la un video - imi apare poza neagra
    De evolution în forumul Continut web
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 27th December 2008, 00:19
  2. O Zi neagra
    De florin în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 4th February 2007, 21:54
  3. Lista Neagra A Siteurilor
    De Netul în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 27th June 2006, 12:15
  4. Lista Neagra Google!!!
    De Cata. în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 21st December 2005, 08:30

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •