Serviciile sunt de proasta calitate cam peste tot in Romania...
Nu are legatura cu seo: SeoPedia Forum > Chestiuni generale > Bar, lobby...
Versiune printabilă
Serviciile sunt de proasta calitate cam peste tot in Romania...
Nu are legatura cu seo: SeoPedia Forum > Chestiuni generale > Bar, lobby...
Puntul 7 din regulament.Citat:
Singura locatie unde puteti discuta subiecte mai lejere (insa tot legate de domeniile mai devreme mentionate), este "Bar, lobby...".
TO BIG:
1. ce te oftici si o iei personal?
2. Crezi ca nu pot dormi noaptea ca pe tine te deranjeaza cand spun ca romanii sunt nesimtiti si lenesi? sunt constient ca si eu sunt roman si ce? daca asta suntem de ce intra greu pe gat cand zice cineva lucrul asta, dar de schimbat nu se schimba nimic?
3. Daca tot zici de superioritate... ia mai intai vezi cum esti servit intr-un magazin din cluj si vezi cum esti servit intr-unul din costinesti.
4. vorbeam de servicii si de oamenii care ofera aceste servicii... deoarece pot fi luati ca etalon... cretini avem si noi stai linistit si nici nu am zis ca nu am avea.
a. daca adori aglomeratia si toate tampeniile de care am amintit eu si sunt doar cateva, nu te pot opri :)
b. tie ti se pare fita sa ai baie in camera, curata, paturi confortabile si decente si sa te poti relaxa?
c. marea nu e deloc decenta... pungile si alte mizerii de badoage si tot felul de recipienti nu cresc IN Dunare
d. la pret iesi la fel... sincer nu vreau sa-mi bat joc de banii pe care eu ii fac... asta insemnand ca pot alege ceva decent sau ceva romanesc
e. serviciile din strainatate cum or fi ele tot mai bune ca ale noastre sunt... cat despre medici si alte belele de care poti da, se pot si alea rezolva, nu imi fac eu probleme de comunicare
f. ma repet: nu zic ca mai scump inseamna mai bun. dar in cazul costinesti e ceva absurd sa spun ca in alta parte (strainezia) pe aceeasi bani as gasi aceleasi conditii
g. ii foarte placut sa stai tot timpul in garda ca orice tziganoc se poate lua de tine sau de pretina si poate iti mai si arde o sticla in cap??
recomandarea mea e sa nu fi ipocrit cu niste chestii evidente: serviciile romanesti sunt de tot rahatul. ce rost are sa tot dregi problema cand e clar ca buna zua
daca nu iti convine postul si vad ca te oftici plus ca esti ambasador samd, muta/inchide/inghite postul si bucura-te de privilegiu... asta confirma niste chestii pe care le-am spus
daca totusi in continuare te simti direct ofensat de ceea ce am scris... chestii mai mult cu rol intamplare povestita, imi cer scuze si te rog sa inchizi threadul ca sa nu mai fie probleme!
Mersi
Deja discutia incepe sa degenereze...
Eu zic sa va potoliti.
Servicii proaste sunt peste tot. Nu doar in Ardeal, nu doar un Sud, nu doar in Romania.
Peste tot exista toate categoriile de oameni. Insa astia sunt cei pe care "ii crestem", astea sunt modelele societatii si cu asta basta.
Fiecare are preferinte.. gusturi... etc.
@CrazyDogster: statutul de ambasador nu are nici o legatura cu faptul ca un membru al acestui forum iti da o replica. Asa cum tu ti-ai exprimat liber parerea asa si ceilalti membri pot sa iti replice prin prisma experientei personale. Cand faci o afirmatie / un set de afirmatii trebuie sa te astepti la critici pentru ca nu toti avem aceeasi perspectiva asupra lucrurilor, cu atat mai mult cu cat post-ul tau a fost cat se poate de subiectiv si scris asa cum a fost scris.
ok... inteleg criticile... dar eu nu am facut nici o referire la nimeni.. vorbeam de o experienta pe care am avut-o.. si sunt acuzat de fite si superioritate ardeleneasca
am zis de statutul de ambasador pentru ca ma gandesc ca poate sa faca chestia asta.
daca citesti bine vei vedea ca nu m-am ofticat cand mi-au scris inainte pareri... le-am tratat ca atare..
Bulgaria(Nisipurile de aur)= timp si nervi economisiti, femei urate~!!
Costinesti= Mega Discoteca Tineretului marfa
Eforie Sud= R.I.P
Eforie Nord= Si acum parca il vad pe individul ala dubios care semana cu Base' dansand pe plaja si....acele vorbe inevitabile ale individului de langa mine "Fa, vezi ca ti-au crescut flocii, uite vad cativa iesind din sutien"
Mamaia= nu am mai avut bani sa merg si acolo..
@autotrafic
corect :|