Rezultate 1 la 10 din 23

Subiect: Ai un domeniu .US? In curand il vei pierde...

Afișare hibrid

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Ok... de acord cu ce spui tu... Insa ma revolta nesimtirea cu care, in general, natiunea americana acapareaza si tind sa controleze tot ce ii intereseaza pe ei... De la petrolul international (vezi razboaie "umanitare" care de fapt urmaresc preluarea campurilor petrolifere) pana la domenii web...

Aveti idee cate domenii .RO sunt detinute de americani si companii americane care majoritatea nu au nicio legatura cu romania?? Sute, poate chiar mii... Ei de ce au dreptul la domenii .ro si noi nu avem la .us?

Si frustrarea mea vine in mare parte de tot de la actiuni generate de ei... Domeniul respectiv l-am luat .us pentru ca varianta romaneasca era detinuta de o corporatie americana !!!!! Deci ocupat tot de ei ! WTF???

Referitor la SPAM - nu stiu, posibil, ramane de vazut... Mie nexus nu imi spune nimic - poate doar nu cunosc eu, poate e spam... O sa ma interesez...

dacian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    4th May 2007
    Locaţie
    [root@localhost root]#
    Vârstă
    50
    Posturi
    346
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Toto Vezi Post
    Ok... de acord cu ce spui tu... Insa ma revolta nesimtirea cu care, in general, natiunea americana acapareaza si tind sa controleze tot ce ii intereseaza pe ei... De la petrolul international (vezi razboaie "umanitare" care de fapt urmaresc preluarea campurilor petrolifere) pana la domenii web...

Aveti idee cate domenii .RO sunt detinute de americani si companii americane care majoritatea nu au nicio legatura cu romania?? Sute, poate chiar mii... Ei de ce au dreptul la domenii .ro si noi nu avem la .us?

Si frustrarea mea vine in mare parte de tot de la actiuni generate de ei... Domeniul respectiv l-am luat .us pentru ca varianta romaneasca era detinuta de o corporatie americana !!!!! Deci ocupat tot de ei ! WTF???

Referitor la SPAM - nu stiu, posibil, ramane de vazut... Mie nexus nu imi spune nimic - poate doar nu cunosc eu, poate e spam... O sa ma interesez...
    Pentru ca ei au politicieni care detin ceva in nadragi, spre deosebire de ai nostri care sunt cam "cheliosi" pe acolo.
    Daca ei fac manevra asta nimic nu va mai fi sigur pentru nici un domeniu, indiferent de tld, pot gasi motiv pentru a te "usura" de un domeniu bun.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cum pot cumpara un domeniu ce expira curand?
    De Serban Cristian în forumul Utile
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 11th November 2008, 17:45
  2. Link Exchange 3 way domeniu AUTO pot oferi PR3,4 din orice domeniu
    De Iskander în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 16th October 2008, 13:58
  3. daca expira isi pierde pr-ul?
    De inscaun în forumul Domenii
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 23rd September 2008, 10:06
  4. Răspunsuri: 1