Spania este noua campioana a Europei !! Felicitari! Au facut o treaba foarte buna, se vede asta si prin jocul lor!
Elvetia
Cehia
Portugalia
Turcia
Austria
Croatia
Germania
Polonia
Olanda
Italia
Romania
Franta
Grecia
Suedia
Spania
Rusia
Spania este noua campioana a Europei !! Felicitari! Au facut o treaba foarte buna, se vede asta si prin jocul lor!
Daca ne luam dupa rezultatele sondajului am zice ca pe Seopedia nu prea avem cunoscatori in domeniu![]()
Stau si ma uit la chestionarul de mai sus si vad asa 17 voturi Romania(cred ca suntem prea patriotici),cele mai multe voturi...iar tari care au intrat in semi-finale(ma refer la Turcia,Rusia,Spania,Germania) au avut ori 0 voturi ori pana in 4(vorbesc de momentul in care sciu acest mesaj)...acest fenomen s-a petrecut si la nivel national,am crezut ca nepica totul din cer si ca suntem cei mai buni..."hai baietii"...si alte stereotipii de genul acesta...
Problema este ca noi nu am mai luptat deloc dupa ce ne-am calificat la euro 2008.Acum cateva luni cand ne-am calificat la campionat toata lumea(a se citi "mass-media") era intr-o frenezie imbecila,toti erau bucurosi,atat de bucurosi de parca am si castigat titlul european...ma rog...
...ideea este ca "ai noastri" au avut numai fitze in cap,pentru ei a fost de ajuns ca ne-am calificat si cel mai important era sa nu ia batatie atat de tare(de aceia toate jocurile noastre din grupa au fost plictisitoare,pentru ca insasi strategia folosita era "autobaza in poarta")...Noi nu am avut spirit de lupta...noi nu suntem in stare sa revenim in vecii vecilor chiar si daca vom juca cu Botswana sau Coasta de Fildes
Pe mine de exemplu m-au impresionat Rusia si Turcia...ele au jucat fotbal adevarat,toatal,si au crezut in steaua lor pana la capat(de exemplu turcii au primit gol de la croati in min. 119 si in min. 120 in ultima faza a meciului au egalat si au trimis meciul la penalty-uri acolo un de croatii au cedat psihic...oricum ei puteam sa ajunga si in finala,mai aveau putin si le-o trageau nemtilor...).
In final putem spune ca a trecut degeaba pt. noi acest campionat european...si s-a demonstrat a nu stiu ca oara ca asta a fost o generatie de "rahan"...THE END...
E-imbracaminte.ro Magazin Online de Imbracaminte si Articole Vestimentare
Falkun.net Site Prezentare Firma Web Development si Internet Marketing
eu zic ca Spania)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)