mike_ppc,
1. am nevoie de carti scrise de romani deoarece cand vine vorba de carti care sunt traduse prefer sa le folosesc pe cele in limba originala
2. vreau sa si invat ceva nu doar sa le trec la bibliografie...dar ideea este ca am nevoie de mai multe carti in romana pentru ca asa mi se cere de catre comisie - la ora actuala am doar vreo 3 carti in romana la bibliografie (dintre care doar una e pe marketing digital, celelalte doua sunt mai mult tehnice) si vreo 20 in engleza. Sunt bune si articolele (am si gasit cate ceva) doar ca eram curioasa daca chiar nu s-a scris nimic in romana pe tema asta.
Si crede-ma ca in perioada asta am citit mult pe tema asta si de pe site-uri si din articole....si chiar vreau sa invat cat mai mult pentru ca mi se pare ca prea multa lume face SEO dupa ureche, iar istoria e buna pentru a nu repeta greselile
![]()
Oricum, si in afara lucrarii de licenta sunt interesata daca sunt carti bune scrise pe tema asta, in special daca sunt de romani.

...dar ideea este ca am nevoie de mai multe carti in romana pentru ca asa mi se cere de catre comisie - la ora actuala am doar vreo 3 carti in romana la bibliografie (dintre care doar una e pe marketing digital, celelalte doua sunt mai mult tehnice) si vreo 20 in engleza. Sunt bune si articolele (am si gasit cate ceva) doar ca eram curioasa daca chiar nu s-a scris nimic in romana pe tema asta.
Răspunde cu citat