Nici un nume de domeniu nu valoreaza mai mult de 1000E fara continut.sunt domenii pe sedo luate cu 10$ si se cer 2-3 mii E, mi se pare o prostie mai ales ca brand-ul si continutul dau valoarea site-ului.
Si daca google nu era..
mihh, incearca becali.com romanii nostri cereau pe el 1 mil $$ intr`o vreme, acum nu mai stiu ce`i pe acolo..de continut acolo, nici nu poate fi vorba![]()
Mie unul nu-mi prea plac domeniile de o singura litera .ro
Mai ales eu
Atunci vezi asta: http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/7331042.stm![]()
Ultima modificare făcută de Federals; 11th April 2008 la 11:46.
Sunt si exceptii, bineinteles.
Pizza.com (despre care e vorba in articol) poate genera un numar extraordinar de afisari pe zi, chiar si daca se face pe el un director de pizzerii numai din SUA.
Desi... 2.6 milioane pentru o alegere inspirata la inceput cand erau inca domenii bune si libere...
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
Domeniile de 1-3 litere sunt f cautate/scumpe din simplul fapt ca sunt usor de tinut minte. Omul tine mai usor minte sa intre pe a.ro decat pe unnumelung.ro![]()
uitati aici lista domeniilor din .ro dintr-un caracter. toate pe cere le-am verificat sunt detinute de straini![]()
http://www. fai. ro/show_results2.php?val=1&submit=Cautati
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Normal ca de straini, noi nici nu aveam internet cand s-au luat alea. Cine mai tine minte vremurile alea cu net de la Soros, BBS-urile, ping, tracert & Mozaic...
Atunci eram un soi de Tokelau, saraci si neinformati. Abia am convins o firma de calculatoare (maricica, exista si astazi) sa-si ia domeniu .ro, preferau sa ramana pe subdomeniu home.ro din motive financiare (60$ erau ceva banisori).
Ma rog, si acum tot un soi de Tokelau suntem pentru ei.
hehe....daca ma apucam sa fac site-uri cand am dat de net prin 2000.... in loc sa pierd vremea pe irc si sa vina milioane la romtelecom...acum milioanele ar fi fost ale mele
![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)