Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 25

Subiect: Americanii nu e prosti (video)

thefan este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th December 2006
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.433
    Putere Rep
    37

Implicit Americanii nu e prosti (video)

Americanii (nu) sunt prosti | The UberLoverz

Era sa cad de pe scaun de ras... banuiam si pana acum ca americanul de rand e bata, dar nu si in halul asta...
    Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.

dacian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    4th May 2007
    Locaţie
    [root@localhost root]#
    Vârstă
    49
    Posturi
    346
    Putere Rep
    33

Implicit

Si tu ce crezi , ca la noi ne impiedicam de "Einstein-i" pe strada ?In orice loc din lume vei gasi inteligenti si prosti. Oricum , super clipul .

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    36

Implicit

Lol...principalele faze care mi-o placut:

Name a country that starts with "U"....Yugoslavia, Utah, Utopia
    How many sides does a triangle have....Damn, four!?
    What country should we attack next....ummm, I'm thinking...Italy

Deci lollol. Sigur, oriunde mergi si iei 1000 de interviuri tot gasesti 50 de inculti ca astia. Dar e bine ca le mai da peste nas putin la Americani ca incep sa devina cam aroganti

Federals este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    29th November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    612
    Putere Rep
    33

Implicit

Eh, generalizarea (mai ales dusa la extrem, cum e asta), nu e buna. Va dati seama ca:
    1. Sunt ~10 oameni de fapt in tot interviul si ca sa ii gaseasca, le-a luat ceva timp (altfel erau mult mai multi)
    2. Caativa din mana asta de oameni sunt cam boschetari (dupa cum arata), deci nu prea ai ce sa le ceri.
    3. Americanii = ~350 milioane de oameni. Acolo sunt ~10 prosti. De asta spun ca e generalizare exagerata.
    4. Nu sunt prosti daca nu stiu geografie, probabil ca stiu altceva (spre exemplu, meseria), de 10 ori mai bine ca un roman, si e si mult mai serios in munca depusa Un medic e prost daca nu stie programare? Eu nu cred!

Oamenii din videoclip... da, chiar sunt prosti in ceea ce priveste geografia. Dar sa nu exageram cu "all americans are stupid".
    Interviuri din astea se pot face in orice tara din lumea asta.
    Plus ca sa nu enumar ce ati fi facut/in ce stadiu eram cu tehnologia daca nu erau "prostii" aia de americani In orice caz, nu ati mai fi scris pe niciun forum, poate doar la masina de scris.

Nica Cristian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    23rd May 2007
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    36
    Posturi
    652
    Putere Rep
    34

Implicit

Iti dai seama ca sunt regizate...asa cum sunt si emisiunile din romania cum vezi ca se fac aia de ras si se prefac ca isi bat prietenele sau nevestele...sa fim serioisi,la cati bani primesc si ce mare e foamea .
    Oricum la cat de prosti sunt americanii astia cred ca or fi cativa care nu stiu..dar nici chiar atatia

SorelMihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    29th September 2007
    Locaţie
    Hateg, RO
    Vârstă
    33
    Posturi
    116
    Putere Rep
    32

Implicit

Eu sunt de acord că nu trebuie să generalizăm, dar totuşi.
    America a fost târâtă în jos de televizor, calculator şi toată partea asta.
    Peste 20-30 de ani veţi vedea şi voi cum ajunge România care e exact ca America din timpul lui Holden din Catcher in the rye.

Obelix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    7th October 2007
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    156
    Putere Rep
    32

Implicit

1) E veche.
    2) Noi avem guvernanti care nu stiu ce-i aia H2O. Americanii sunt prosti sau noi cu guvernantii alesi?

Federals este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    29th November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    612
    Putere Rep
    33

Implicit

Mai mult ca sigur majoritatea care ia de buna ce e in videoclip se poate incadra in urmatoarele categorii:
    1. Ignoranti, asa cum cred si ei despre americani. Ignoranti pt ca nu isi dau seama cati oameni destepti sunt in tara aia si cat export de "de toate pt toti" au facut americanii, mai ales in ultimii 100 de ani.
    2. Sunt prea invidiosi pt ca alora le merge bine, chiar daca "nu stiu geografia pe care o stiu EU", au cu ce sa se mandreasca (spre deosebire de romani), nu duc grija zilei de maine, au o tara mult mai frumoasa, samd. Vrajeala cu "avem munti si mare" nu tine, atata timp cat ne batem joc de tot ce exista in tara asta si facem mai totul la misto (a.k.a. "lasa ca merge si asa). Sunt frustrati ca nu au salariile lor, ca nu au atatea beneficii, avantaje, Times Square sau Miami Beach, samd (printre alte mii de chestii frumoase de pe acolo).
    3. Sa mai zic?

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Federals Vezi Post
    Mai mult ca sigur majoritatea care ia de buna ce e in videoclip se poate incadra in urmatoarele categorii:
    1. Ignoranti, asa cum cred si ei despre americani. Ignoranti pt ca nu isi dau seama cati oameni destepti sunt in tara aia si cat export de "de toate pt toti" au facut americanii, mai ales in ultimii 100 de ani.
    2. Sunt prea invidiosi pt ca alora le merge bine, chiar daca "nu stiu geografia pe care o stiu EU", au cu ce sa se mandreasca (spre deosebire de romani), nu duc grija zilei de maine, au o tara mult mai frumoasa, samd. Vrajeala cu "avem munti si mare" nu tine, atata timp cat ne batem joc de tot ce exista in tara asta si facem mai totul la misto (a.k.a. "lasa ca merge si asa). Sunt frustrati ca nu au salariile lor, ca nu au atatea beneficii, avantaje, Times Square sau Miami Beach, samd (printre alte mii de chestii frumoase de pe acolo).
    3. Sa mai zic?
    nu am vazut "live" tara lor, dar nu cred ca e mai frumoasa;

in rest.. nu contest ca au oameni pregatiti (desi e plin si la ei de ce se vede in clip) si nu contest ca sistemul lor (bun sau rau) se urneste parca un pic mai bine decat al nostru;

eu vreau sa cred si sa sper ca si la noi se vor pune lucrurile in miscare la un moment dat (desi.. daca ar fi sa ma iau dupa ce dau "astia" la televizor..)

in rest.. numai de bine

SorelMihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    29th September 2007
    Locaţie
    Hateg, RO
    Vârstă
    33
    Posturi
    116
    Putere Rep
    32

Implicit

Federals, ce contează în viaţă până la urmă?
    Să ai bani, asta-nseamnă că îţi "merge bine", nu?
    Sunt lucruri mult mai importante dar uităm să ne gândim la ele.. deh, ne "merge bine".

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Video CMS
    De Prometeu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 22nd February 2009, 00:46
  2. plugin video pt WP
    De mamulea în forumul Client side
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 9th January 2009, 17:51
  3. Tutorial video SEO nou
    De Popescu Marian în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 20th April 2008, 21:44
  4. Oameni prosti :(
    De Tudi în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 9th January 2008, 18:27
  5. Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 1st June 2007, 19:17

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente