Ultima modificare făcută de Seo_clean; 25th September 2007 la 23:20.
Entrepreneurship & business research
Daca arata ca o ratza, se misca si macane ca o ratza, atunci sigur este o ratza.
6,2 milioane de euro ?
singurul lucru frumos este flashul ala...in rest nu am stat sa citesc
Cand am citit astazi titlul pe hotnews am crezut ca este vorba despre un proiect complex, si nu doar niste aplicatii web. Acum am spicuit articolul si bag de seama ca m-am inselat.
Noi sa fim sanatosi!
PS: Dai un ban, dar face. (vezi fisierul atasat)
PPS: dupa ce m-am uitat in sursa si m-am gandit la milioanele de euro, imi venea sa inchid monitorul.
Ultima modificare făcută de Stelian; 25th September 2007 la 22:14.
Portalul ala fie nu e terminat si nu e pus acolo decat asa... de dragul lelii... fie cei care l-au "dezvoltat" sunt mai mult decat incompetenti.
Either way... e de rasul curcilor.
Ultima modificare făcută de Chaos; 25th September 2007 la 23:04. Motiv: pus intre ghilimele cuvantul dezvoltat
si pe mine m-a intampinat cu aceasi eroare de server
Strazi si obiective din orasul Timisoara localizate pe Harta Timisoara.
cred e de la mod_rewrite sau ceva aiurea pus in .htaccess
Hotnews revine cu precizari :
Costul total al e-Portalului pentru IMM-uri, din fonduri PHARE, este de 1,9 milioane euro, din care 400.000 euro - achizitionare de echipamente, aplicatii si servicii tehnice, si 1,5 milioane - definire, analiza, proiectare, implementare, testare, documentare si intretinere.
Auzi : definire, analiza,testare, implementare etc... astia vind friptura si mirosul de la friptura separat ca sa ajunga la 1,5 mil euro Bine ca nu au pus si uploadul
Entrepreneurship & business research
Daca arata ca o ratza, se misca si macane ca o ratza, atunci sigur este o ratza.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)