Citat Postat în original de prodan_13 Vezi Post
Mda. Sa zicem ca sunt acceptabili. Dar daca tot se dau mari ca sunt parteneri microsoft nu isi au loc faze de genul: azi m-am trezit cu contul suspendat pentru neplata fara niciun avertisment, fara nimic. Incerc sa ii sun, nu imi raspunde nimeni. Chiar daca e duminica, la asemenea firma ar trebui sa fie careva acolo sa preia problemele.
Pe la 2 a intrat pe mess de la tehnic si imi zice au fost trimise la toti mail si ca poate l-am sters eu din bulk. Apoi ca "nu prea" au fost trimise toate mailurile la toti utilizatorii.
Imi este teama ca divagam de la subiectul principal al topicului. Eu sint cel mai nemultumit de livehost (crede-ma, am motivele mele). Cu toate acestea, nu am renuntat la ei - dimpotriva, mi-am facut inca vreo doua conturi - dupa ce am trecut de la domeniu-ieftin. Recunosc, nu am fost fidel ca la domeniu-ieftin. Nu discut aici de ce. Ideea e ca astazi, duminica, 1 iulie, mi-au fost suspendate conturile de pe livehost (cele care erau de pe domeniu-ieftin) pentru neplata - am sunat - mi-a raspuns cineva. Am rezolvat in aproximativ doua ore. Nu spun ca mi-a convenit ca site-ul nu a functionat ceva timp. Dar nu cred ca trebuie sa arunci cu noroi in cineva doar dupa citeva probleme de contabilitate (banui ca asta a fost).