"Si in alta ordine de idei: noi avem astfel de servicii pe la noi? " (asta ai intrebat cand ai deschis topicul).
Acum sa imi fie cu iertare dar eu nu cred ca tot romanasul e pregatit sa plateasca, ca sa isi faca "to do list" online (de asta mi-am exprimat mentalitatea maronie pe forum).
Dever's Blog - Atentie! dau cu parerea.
in cazul asta gresesti ... sunt o groaza de conturi pe basecamp facute de firme din ro .
blog Daniel Buca
faptul ca sunt putine firme de soft de la noi capabile sa sustina financiar un proiect de proportii si din cauza asta il fac pentru altcineva care are banii aia, nu schimba cu nimic pasiunea, efortul depus si caluitatea lucrarii.
sa zici ca "la noi nu face nimeni nimic de calitate" doar pentru ca traiesti in romania da dovada de un antinationalism caruia sincer nu-i vad scopul.
si da, inca un motiv pentru care nu se dezvolta astfel de softuri in .ro e faptul ca romanii inca nu sunt pregatiti sa bage mana in buzunar sa plateasca soft.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)