Citat Postat în original de GExGE Vezi Post
Cred ca e un topic fara sens. Hai sa incepem vanatoarea firmelor de webdesign si etc care nu se ridica la anumite standarde.

Cu totii am avut un inceput, fiecare are ritmul sau de dezvoltare.

"Fiecare e liber sa faca ce vrea atat timp cat nu intra in libertatea altuia."

PS: nu am nicio legatura cu worldshells
Nu prea sunt de acord cu tine. Exista o tona de gunoaie pe netu asta romanesc, si nu ma refer la design. Ma refer la experienta utilizatorului, la securitatea acelui website... lista poate continua.
Nu pot sa suport cand vad ca super firma de webdesign care se da rotunda de nu se poate pe pagina de prezentare are portofoliul burdusit de lucrari care au probleme grave de securitate (in cazul de fata poze folosite cu watermark- asta da profesionalism). Chestia asta nu cumva pericliteaza clientul? Esti la inceput? Macar chinuie-te sa faci ceva de calitate. Zugravi de genul (parca asa s-a exprimat cineva mai sus) nu-si merita meseria. Cum nici cei care fac webdesign sau programare "pen'ca-i cool" nu merita bagati in seama.
Din pacate traim in tara tuturor posibilitatilor si atata timp cat clientul va avea nevoie de un website cum are nevoie de-o toaleta (fin'ca trebe dom'le, mi-a zis mie cineva) tot asa vor merge lucrurile. Este pacat, dar asa-i piata. Asta e.
Zilele trecute a venit un client, i s-a dat un pret si replica a fost ceva de genul: "Ba, steti nebuni? Ce-i cu pretu asta. Il fac cu 2 mil. cu un student.". Fa-l nene. Daca clientul vrea ceva slab, nu am sa fiu tocmai eu cel care-l va face.
Vina pe undeva este de ambele parti: a celui care dezvolta website-ul pentru ca isi baga picioarele si a clientului pentru ca marea majoritate sunt prost/slab/neinformati.
Lasati scuzele si apucati-va de treaba cum trebuie oameni buni. Eu unul, la fioecare lucrare incerc sa o fac sa fiu eu multumit de ea din toate punctele de vedere (mai putin design, acolo nu depinde de mine). Lucrati pentru client ca si cum ati lucra pentru voi. O sa merite.