Am fost si eu in situatia de a alege, partea nasoala este ca investesti pentru 3 -5 ani, la mine nu au rezistat mai mult laptopurile. Asa ca am decis sa iau un i5cu placa video dedicata si SSD. Asadar as alege 3, SSD mai mare sau 2 pentru cei 12 GB de RAM - la mine cu 8 se misca ok. Ma gandesc ca la net ai deja ac la toate. Bani multi dati, in timp nu se justifica, ideea este sa se miste ok in ceea ce faci. Pt editare video i7 e ok, pentru browsing i5 e ok, 12 GB RAM te scoate din multe. Nu stiu cat de mult te ajuta la ediatrea video oricare din ele, avand in vedere ca nu va fi ceva profi ci vlogging.

cu placa video dedicata si SSD. Asadar as alege 3, SSD mai mare sau 2 pentru cei 12 GB de RAM - la mine cu 8 se misca ok. Ma gandesc ca la net ai deja ac la toate. Bani multi dati, in timp nu se justifica, ideea este sa se miste ok in ceea ce faci. Pt editare video i7 e ok, pentru browsing i5 e ok, 12 GB RAM te scoate din multe. Nu stiu cat de mult te ajuta la ediatrea video oricare din ele, avand in vedere ca nu va fi ceva profi ci vlogging.
Răspunde cu citat