Salutare,
Ce sa aleg intre SeoMoz, Majestic SEO si Ahref?
Care din cele 3 siteuri de mai sus este complet cand vine vorba de analiza siteului dar si al concurentei?
Salutare,
Ce sa aleg intre SeoMoz, Majestic SEO si Ahref?
Care din cele 3 siteuri de mai sus este complet cand vine vorba de analiza siteului dar si al concurentei?
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
Mie imi place SEO Tools to Increase Your Traffic - cognitiveSEO extrage date din mai multe surse
In plus este si romanesc
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
Da
Citeste sa vezi ce ofera
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
din experienta majestic > ahref > seomoz
Ieftin si acceptabil = https://www.seoprofiler.com/x/pricing
Cel mai bun de la planul Superhero = Link Audit & Link Building Tool for Professionals - LRT
Cel romanesc e super inteligent dar cand l-am testa eu avea si unele lipsuri = SEO Tools to Increase Your Traffic - cognitiveSEO
SeoMoz, Majestic si Ahref nu le recomand deoarece sunt alte tool-uri care folosesc / combina si baza lor de date. Daca totusi vrei unul din ele, Majestic e cel mai bun.
Ce-am scris mai sus este o parere personala, din ce-am testa eu tool-urile respective, cu abonamente platite.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)