Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Păreri AVG cu plata lunara

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.724
    Putere Rep
    31

Implicit Păreri AVG cu plata lunara

Nu stiu de ce dar am impresia ca am un virus prin casa, am momentan pe un PC McAfee licenta un an de la furnizor si la fel BitDefender licenta un an la pc nou, dar mi se pare ca nu prea e ok, asa ca ma gandes sa incerc si AVG cu plata.. ceva pareri, cineva care a folosit sau foloseste AVG-ul. Alte idei? Am nevoie de ceva care sa acopere toate PC-urile si telefoanele din reteaua de acasa ca sa fiu sigur ca scaneaza si gaseste fara sa ma infestez de la un dispozitiv la altul. Al doilea PC care face asta: windows 8.1 si windows 10, ambele dupa update unul la windows si unul la skype

Problema e cunoscuta: Windows 10 update traps some systems in a boot loop, Microsoft promises fix
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Pentru multe device-uri / home protection poti merge pe una dintre variantele Bitdefender Box sau Norton Core.

In afara de AVG poti sa mai testezi Kaspersky Total Security (review detaliat aici) sau Panda Dome plata lunara (review detaliat aici).

Toti producatorii ofera variante trial de 30 de zile. Cel mai bine e sa testezi si sa decizi ce ti se potriveste.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.724
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post

Toti producatorii ofera variante trial de 30 de zile. Cel mai bine e sa testezi si sa decizi ce ti se potriveste.
    Am tot testat trial version la toate cica e super OK, dar eu vad ca PC-urile merg greu, apar probleme... La BitDefender m-a suparat ca la site-uri nu fac actualizari, ceea ce e cam naspa, iar chiar daca am incredere in romani, am vazut ca AVG mai da buleli.... o sa ma decid ce instalez caci am un laptop de munca pe care pot sa fac probe. Mersi de sfaturi si link-uri.

Aa, si ideea e sa mearga plata prin PayPal am eu ce am cu datele de la banca... si card.

LE: Foloseste cineva Kaspersky ? Mi se pare destul de ok!
    Ultima modificare făcută de Rapsodia; 31st July 2018 la 18:56.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

1. Din cate stiu toti accepta Paypal.

2. Am folosit vreme de vreo 5 ani solutiile Kaspersky (antivirus / Internet security), produse care mi s-au parut excelente.

3. Mi se pare dubios ca iti "incetinesc viteza". E posibil ca problemele sa fie determinate de extensii ale browserelor, de probleme cu driverele etc. Dezinstaleaza antivirusul si vezi daca viteza se imbunatateste. Personal am observat usoare scaderi ale vitezei (in functie de tipul de antivirus) doar in momentele in care initiam scanari complete ale sistemului.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.724
    Putere Rep
    31

Implicit

1. Din cate stiu toti accepta Paypal.

2. Am folosit vreme de vreo 5 ani solutiile Kaspersky (antivirus / Internet security), produse care mi s-au parut excelente.
    Nu chiar toti, unii au in functie de regiune, BitDefender nu are spre exemplu. Nu-i bai, inca testez daca va fi ok cu Kaspersky raman la ei, sunt destul de convenabili ca pret si solutii.

Vad ca restartul la latop sotie a mers adica sa recuperat dupa restart nu a intrat in bucla. Sper sa tina

Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Nu chiar toti, unii au in functie de regiune, BitDefender nu are spre exemplu. Nu-i bai, inca testez daca va fi ok cu Kaspersky raman la ei, sunt destul de convenabili ca pret si solutii.
    Inclusiv Bitdefender are posibilitatea platii cu Paypal. In footer ai posibilitatea sa faci switch la tara: selectezi US si iti apare plata cu Paypal.

download (1).png

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.724
    Putere Rep
    31

Implicit

Inclusiv Bitdefender are posibilitatea platii cu Paypal. In footer ai posibilitatea sa faci switch la tara: selectezi US si iti apare plata cu Paypal.

download (1).png
    Ma gandeam ca nu e chiar Ok sa schimb tara desi evident ca primesti online nu pachet la adresa... poate ca asa o sa fac .. daca ma decid la BitDefender , desi pare o magarie... esti american din RO dar poate ca o sa schimbe totusi sa lase la liber curand...

Bela este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    23rd May 2015
    Posturi
    198
    Putere Rep
    19

Implicit

In cazul in care te decizi sa schimbi laptopul, iti recomand sa iti iei un macbook... de trei ani nu am instalat un antivirus pe el si merge ca in prima zi.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Plata SEO-ist
    De cris în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 18th March 2015, 10:40
  2. Recomandare Hosting US cu Plata Lunara si CPanel
    De Hakuna Matata în forumul Hosting
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 3rd August 2013, 15:20
  3. pareri, cat mai multe pareri despre director web
    De odiv în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 6