Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 17

Subiect: Google isi continua drumul spre monopolizarea web-ului

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    46

Implicit Google isi continua drumul spre monopolizarea web-ului

Google isi continua drumul spre monopolizarea web-ului...
    Se pare ca acum isi doreste sa stie ce avem si prin celelalte mailuri...

What's new on Gmail?

Just launched!

Get mail from other accounts
    Now Gmail can check for the mail you receive at your other email accounts. You can retrieve your mail (new and old) from up to five other email accounts and have them all in Gmail. Then you can even create a customized 'From:' address, which lets you send messages from Gmail, but have them look like they were sent from another one of your email accounts. Please note that you can only retrieve mail from accounts that have POP3 access enabled. Learn more

This feature is currently only enabled for a limited number of users. We're working on making it more available soon. Look for it in the 'Accounts' tab in Settings.

Aurel Dragut este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    27th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.077
    Putere Rep
    36

Implicit

Da. Asta au facut si cei de la Yahoo. Acum depinde daca faza cu From: va fi gratuita sau contra cost (cum stiu ca e la Yahoo). Ramane de vazut daca Google va face ceva mai bun decat a facut Yahoo-ul.
    Promovez Produse și Servicii Auto si detin un Blog personal
    Twitter: @AurelDragut

byrev este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th February 2007
    Posturi
    72
    Putere Rep
    0

Implicit

eu am mai zis de cateva ori ca exista solutii alternative viabile una dintre ele o am eu coapta de ceva vreme... dar e nevoie de timp, programatori si bani , ca fara ei nu putem munci, ne roade stomacul ... am aproximat ~ 50 de mii de Euro si maxim 6 luni pentru Dezvoltare, Testare, Implemetare etc... iar ideea dusa acolo unde gandesc eu probabil ca valoreaza zeci de mil de $$$ , sau chiar sute !

Nu este nimeni interesat ? sa ne sponsorizeze ; desigur la final se alege si el cu ceva din toata treaba asta!

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

Toto, sursa.

byrev, tu stii ce vorbesti?
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th February 2007
    Posturi
    72
    Putere Rep
    0

Implicit

de ce intrebi ?
    Puteai foarte bine sa ma contrazici cu ceva ... pe cand tu pui o intrebare!

in fine ! (stiu chiar foarte bine ce vb cand vorbesc si de ce vorbesc...)
    intrebarea este: oare motoarele de cautare sunt ultima veriga din acest "lant trofic" al promovarii, informatiei si marketingului !? Raspunsul este clar: NU! Nimic nu este etern absolut nimic inclusiv puterea motoarelor de cautare inclusiv googlemania si crede'ma ca stiu foarte bine ce vorbesc dar din pacate eu nu am timpul si nici nu cred ca am cunostintele necesare sa pun in practica ideea ... asa ca o sa ramana doar o idee (asta daca nu ma autofinantez) !

aaa... si din experienta paremi'se mie sau tonul din intrebare era cam sarcastic ... sau ca administrator'ti permiti sa "vorbesti de sus" !?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th February 2007
    Posturi
    72
    Putere Rep
    0

Implicit

Din cate am vazut google este pentru toata lumea 1'ul Dumnezeu... e uite ca pentru mine nu este, eu nu vreau sa cred in puterea absoluta de indobitocire si indoctrinare cu GOOGLE in sange... refuz categoric si e dreptul meu. Pana la urma de ce credeti ca Google nu agreeaza link exchange, de ce credeti ca a pus tot felul de reguli pentru PR, de ce nu agreeaza anumte practici de promovare prin alte metode in afara de cele Google de trefla probabil
    ... pentru ca de ex eu in siteurile mele am in medie 10% trafic din google , restul din alte surse de asta, pentru ca vrea controlul absolut, monopol, cunoastere = putere! de aia ... in fine.. o seara buna la toata lumea!

Marius Mailat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de byrev Vezi Post
    Din cate am vazut google este pentru toata lumea 1'ul Dumnezeu... e uite ca pentru mine nu este, eu nu vreau sa cred in puterea absoluta de indobitocire si indoctrinare cu GOOGLE in sange... refuz categoric si e dreptul meu. Pana la urma de ce credeti ca Google nu agreeaza link exchange, de ce credeti ca a pus tot felul de reguli pentru PR, de ce nu agreeaza anumte practici de promovare prin alte metode in afara de cele Google de trefla probabil
    ... pentru ca de ex eu in siteurile mele am in medie 10% trafic din google , restul din alte surse de asta, pentru ca vrea controlul absolut, monopol, cunoastere = putere! de aia ... in fine.. o seara buna la toata lumea!
    aah si esti fericit?
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
    Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th February 2007
    Posturi
    72
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de mmariusel Vezi Post
    aah si esti fericit?
    [OFFTOPIC]
    fericit pentru ce ? da sunt fericit, am o nevasta frumoasa si ma iubeste tu nu esti la fel ?

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    46

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Toto, sursa.
    Sursa este chiar Google. Dar probabil ca nu poate vedea toata lumea... In contul de Gmail ai sus in dreapta langa "settings" un buton "New Features" ...

Untitled.jpg

Marius Mailat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de byrev Vezi Post
    [OFFTOPIC]
    fericit pentru ce ? da sunt fericit, am o nevasta frumoasa si ma iubeste tu nu esti la fel ?
    Pai daca esti fericit ca google nu iti aduce vizitatori e nasol. Hai sa iti fac un calcul. Pentru anumite cuvinte unul dintre siturile mele sunt pe primul loc in msn + yahoo. Cuvintele alea aduc cam 1 cumparator la 2 zile. Acelasi cuvant e pe google pe pozitia 20 si aduce 1 cumparator la 1 zi.

Si astea cu tracking exact pe fiecare conversie, nu din burta. Daca vrei sa ignori un search engine e greseala ta. Tu numai poti pierde bani/conversii/vizitatori.

Cred ca a trecut de mult vremea MS sux, traiasca Linux, sau alte actiuni genul asta. Cand e vorba de bani orice trafic legal si targetat e binevenit.
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
    Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Disparitia si reaparitia site-ului meu pe google
    De axentelivia în forumul Teste
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 18th June 2011, 17:41
  2. Dotcommerce continua sa dea tzepe!
    De papucei în forumul DotCommerce
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 6th June 2009, 12:53
  3. Drumul de la PR 3 la PR 0
    De kuerten în forumul Google
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 28th January 2009, 15:14
  4. Apartament 2 camere Drumul Taberei
    De Cristian Mezei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 6th March 2007, 00:46
  5. Google nu citeste partea in engleza a site-ului
    De rolegal în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 9th February 2007, 17:02

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •