Las ca mie au uitat sa-mi dea banii de la un retur. De vreo luna asa... Si cica am totusi un sold mai mare la ei dar nu se stie de unde. Dar ailalti trei operatori cu care am vorbit nu au zis nici pas.
Las ca mie au uitat sa-mi dea banii de la un retur. De vreo luna asa... Si cica am totusi un sold mai mare la ei dar nu se stie de unde. Dar ailalti trei operatori cu care am vorbit nu au zis nici pas.
Mda. Poate am fost eu exceptia care confirma regula sau am avut doar ghinion. De verificat daca am facut comanda marti sau joi, chiar nu mai stiu ziua![]()
Dreptul de retur se refera la faptul ca nu mai vrei produsul. Garantie ai indiferent daca il cumperi pe persoana fizica sau juritica. Am cumparat un proiector, era stricat, l-am dus inapoi a doua zi, cred ca a venit altul nou in 24 de ore.
Ai atras ce a fost in interior,tot ce se intampla in jurul nostru si cu noi este vina noastra...
Cand mai patesti asa ceva schimbati starea ,iti recomand filmul The Secret...te-ai plans ai atrasDeci este vina ta.
Succes
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)