Citat Postat în original de Dan Vezi Post
Mie mi se pare la fel, ca nimeni nu are dreptate.
Iulian nu este (in cazul de fata) un client de buna-credinta inselat de un magazin de rea-credinta.

El vrea "dreptate" pentru un pret eronat al magazinului, pe motiv ca magazinul nu a purtat sapca la momentul T+1 radical din x totul la patrat. Respectiv ca un angajat, observand pretul eronat si intentia lui Iulian de a profita de pe urma unei erori, i-a spus ceva ca sa scape de el. Ceva standard, conform trainingului sau ce l-o fi dus pe el capul: da, nu e pe stoc, cu alte informatii va mai putem ajuta? Iulian ar fi preferat un premiu de consolare, o diploma sau ceva asemanator.

Eu, ca angajat al magazinului, as fi facut probabil la fel, iar ca urmare a acestui topic l-as fi si trecut pe lista neagra (da, inca exista), astfel incat alti comercianti sa stie cu cine au de-a face.

Nu consider ca evomag face bine cand pune reduceri false, dar repet: NU DESPRE ASTA E TOPICUL! Topicul e despre Iulian care nu mai poate de nervi ca nu si-a luat imprimanta la 6 lei!
Ori nu intelegi ori te faci ca nu intelegi. Eu am spus tot ce era de spus in acest topic
Comerciantul nu doreste sa discute, nimeni de acolo nu a dorit si nu doreste sa ofere lamuriri nici in privat si nici aici public.

Daca am facut ceva indoielnic doresc sa mi se spuna (sa imi fi spus) " Cutarescule conform cutare si cutare nu ai dreptate " ok accept imi cer scuze si asta e .

Nu sunt nici primul si nici ultimul care deschide un subiect aici spunand ca X PF sau Societate nu sa tinut de cuvant, a fost neserios/a, etc .

Pe scurt.

2. Cand am facut comanda (intr-o zi cu reduceri si premii infricosatoare) nu am stiut daca acea reducere e o eroare sau nu.
3. Raspunsul magazinului nu a fost concludent.
4. Daca reducerea a fost reala sunt deranjat ca nu s-a facut livrarea si ca au avut o proasta gestionare a stocurilor (sunt un client pretentios, ce e rau in asta?).
5. Daca reducerea a fost o eroare sunt deranjat ca magazinul nu si-a cerut scuze pentru eroare.
5. Oricum ai lua-o, acolo a fost o disfunctionalitate si magazinul nu a gestionat bine situatia.

Fara cuvinte

Eu, ca angajat al magazinului, as fi facut probabil la fel, iar ca urmare a acestui topic l-as fi si trecut pe lista neagra (da, inca exista), astfel incat alti comercianti sa stie cu cine au de-a face.