Citat Postat în original de Dan Vezi Post
Incerc sa imi clarific de ce conteaza pentru voi ce vinde un oarecare pe forum. Si ce reguli incalca daca descoperim ca ce vinde el e o aberatie.
nu prea conteaza ce si cu cat vinde (atata vreme cat o face legal) pt ca e dreptul fiecaruia sa isi evalueze produsul cum crede potrivit;
totusi, aici e vb de o comunitate cu niste reguli si de o sectiune speciala (market) cu reguli suplimentare;

considerand cele de mai sus.. cred ca ar trebui respectat un minim sablon pentru subiectele de aici;
daca se vinde o afacere sa se precizeze informatiile a, b, c, etc..
daca se vinde un site.. sa se spuna x, y, z...
daca e vb de o licitatie.. la fel.. sa stim de cand si pana cand se tine, in ce conditii, etc.

faptul ca nu e capabil sa scrie un anunt coerent de vanzare poate ridica suficiente semne de intrebare asupra produsului pe care il vinde, dar mai important de atat.. enerveaza, iroseste timpul comunitatii, atrage reputatie negativa asupra marketului de aici (nu ma refer la buline) si alte din astea.

varianta alternativa ar fi ori sa se inchida de tot marketul, ori sa ramana disponibil pentru un set verificat de useri (si nu by default in functie de o minima vechime).
pentru alte sisteme complexe nu cred ca se justifica efortul (activitatea e oricum scazuta), insa un sticky-post cu un template de postare nu cred ca e prea dificil de implementat;