daca te uiti pe pagina pe care Nichita a postat-o mai sus, adica asta, o sa vezi ca nu trebuie sa fii un guru in SEO pentru a primi un salariu de 37,500.Pentru salarii mai mari trebuie sa fii un guru in domeniul respectiv
daca te uiti pe pagina pe care Nichita a postat-o mai sus, adica asta, o sa vezi ca nu trebuie sa fii un guru in SEO pentru a primi un salariu de 37,500.Pentru salarii mai mari trebuie sa fii un guru in domeniul respectiv
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
normal ca pe an - nu cred ca lumea nu se prindecomentariul meu a fost vis-a-vis de afirmatia lui ca daca vrei un salariu mai mare decat cel oferit de OP, trebuie sa fii un guru in SEO.
salariul de 3k pe luna este pentru o persoana cu "anumite cunostinte si o experienta cel putin medie" - deci se poate si mai bine si fara sa fii guru.
cwjobs.co.uk/JobSeeking/SEO.html
Un salariu de 3k pe luna pt blogging, retele sociale, comentarii, etc? Mie mi se pare salariul oferit de Vertedi unul bun pt task-urile astea.
Probabil aici e problema, toata lumea vrea bani dar cand e vorba de munca...se cauta pretexte pt a nu munci. Sunt de acord cu Floki, cred ca ai avea sanse mai mari sa gasesti pe cineva interesat chiar acolo unde esti, care a dat deja de greu si stie sa pretuiasca ce oferiti. Bafta!
Multumesc frumos pentru raspunsuri! Aseara am fost putin distrat de la o sticla de whisky si am uitat sa precizez ca - se primesc tigari daca persoana fumeaza, are cazare asigurata si transport, adica sunt ceva facilitati, parerea mea. Era sa uit! Eu sunt mai batranel si imi place sa traiesc binisor, nu precum tractoristii - de fapt, nici aia nu traiesc rau in tara la noi. Mai primim cate o sticla de whisky si pranzul este asigurat. Este adevarat, mancare chinezeasca dar placuta.
Totusi, de ce nu cauti un freelancer? Poti iesi mai ieftin, fara cheltuielile enumerate in ultimul post si cu bani mai putini platiti pentru servicii. Task-urile se pot urmari si imparti pe ore relativ usor.
Persoana care iti* vine in firma, o sa fie la ananghie si atata o sa faca. Tu ai nevoie de creatie, de imaginatie, de gandire limpede si engleza bine scrisa, daca nu si romana.
Iar daca nu e neajutorata cand vine, o sa fie sigur cand pleaca.
Reorienteaza-te, aici sigur nu-l gasesti pe tipul ala, ca daca e tipa e cam tuta din specie si noi lucram 'ca baietii', open minded. Ca sa inchei intr-o nota de snobism lingvistic.
Fara semnatura.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)