Buna. Daca nu am postat unde trebuie se poate muta. Azi ma uitam la ce joburi noi au aparut si am dat peste un anunt care zicea ca fac bani online daca particip la sondaje; bineinteles nu cred ca sunt multe site-uri care dau bani pentru completarea chestionarelor dar am intrat pe site-ul din titlu si am zis, hai sa ma inregistrez; cand sa completez campurile cu nume, mail , parola imi apare mesajul ca numele, ip-ul sau adresa de e-mail sunt deja inregistrate. Ok am schimbat numele de cateva ori, apare acelasi mesaj.

Cand am vazut asta am zis sa incerc cu optiunea Mi-am uitat parola. Am scris adresa de e-mail si am cerut recuperare parola; imi apare e-mail iar la user era camp gol iar la parola tot asa.

Acum sunt in dilema: cineva mi-a colectat adresa de e-mail, a creat un user cu acea adresa dar adresa niciodata nu a fost confirmata, acum daca am cerut recuperare parola cred ca era normal sa primesc si numele de utilizator si o parola, dar nu am primit deci siteul este dubios; de ce nu primesc username-ul si parola asociata adresei mele de mail din moment ce eu sunt proprietarul real? Ma gandesc ca site-ul cu pricina are multe conturi create artificial cu adrese de e-mail colectate de pe net si acum nu puteau sa imi dea acces la contul creat. Stiti ce as putea sa fac? Unde sa raportez aceasta problema? Nu vreau sa ii contactez pentru ca nu cred ca se rezolva ceva. Vreau sa ii raportez ca mi-au folosit e-mail-ul meu pentru un cont artificial.