Postat în original de
Ciprian.Olaru
in teorie.. niste jante de mtb certificate la 100 kg.. ar trebui sa duca acele 100 de kg pe teren dificil.
in practica.. vor duce 110 kg in oras unde socurile sunt mai putine (presupunand ca nu te apuci de cascadorii);
in plus, un lift care e certificat sa duca 100 kg.. sigur nu pica daca urci 200 kg in el. la fel si aici ar trebui sa fie o marja (nu stiu catde mare, dar sigur 10% cel putin) in care aparatul sa functioneze in parametri chiar cu gabarit deopasit.
Da, asa am zis si eu, doar ca eu am alta problema
Trebuie sa fac eforturi mari sa nu cad, am niste suruburi(inca) prin bazin, iar aia cu rotile ma cam sperie. Pun 110kg, are si bicla 12-13, apa, un rucsac, se duce in 130kg.
"According to your PPS data, to achieve a competitive and comfortable riding position I would recommend frame size L.
An XL size would be when the body weight was 197mm and the inseam length 93mm approx.
About the wheelset, the only ones which would bear more weight are the DT Swiss X 1700 Spline Two assembled on the Grand Canyon AL SLX 8.9. The other wheelset asembled on the other models bear 85kg max.
I would like to inform you that Canyon bikes are only available in the colours and equipment ranges indicated.
"
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.