Eu as putea testa metoda ta. Detalii pm ?
Eu as putea testa metoda ta. Detalii pm ?
Un posibil proiect secundar, o carte despre sanatate - Cer parerea2) Incepe si o campanie de crowdfunding pentru a finanta proiectul.1)Fa-ti un blog. Scrie acolo. Daca ideea are ceva valoare se va gasi cineva mai competent in domeniu sa o preia.
Beta tester si eu.
Metoda trebuie testata pe mai multi, tu esti un caz particular, poate cauza problemei tale era deficitul a unei singure enzime, vitamine, mineral, sau o problema emotionala, sau o problema cu periodicitate daca tot a reaparaut. De asemenea poti lua in calcul ca rezolvarea sa fi venit in urma altui factor de care nu esti constient
Metoda ar trebui testata pe zeci chiar sute de persoane.
Eu nu m-as aventura cu o carte, as putea face un blog in care sa detaliez metoda drept o experienta pur personala si nu cred ca ai putea avea probleme, apoi daca si altii testeaza si au rezultate comparabile poti creste gradul de incredere a metodei
Inca o chestie tu trebuie sa tii contactul cu cei care testeaza, sa ii suni periodic sa vezi ce au mai facut, cum au evoluat, preferabil analize inainte si dupa aplicarea metodei, din propria mea experienta oamenii nu prea vin cu feedback, eu lucrez de ceva timp cu hipnoza terapeutica si putin au venit cu un feedback, si aici ma refer la cazuri rezolvate, nici in cazul in care vindecarea a fost spectaculoasa pentru pacient ( vindecare dupa 20 minute de terapie pentru o problema destul de neplacuta pentru care cauta solutii medicale de peste 30 de ani)
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Am vorbit cu un nutritionist si mi-a zis asa, relaxat: spune-i baiatului sa nu se oboseasca sa scrie INCA o carte despre subiectul asta, e deja 'boring'. Stie stie toata lumea cum se face (despre ce urma sa fie vorba in carte).
Deci da, e foarte indicat sa vorbesti cu un nutritionist. Eu nu stiu despre ce e vorba, deci nu ma intreba.
Trust, but verify.
@Dan: Merci. Probabil ca are dreptate omul, despre nutritie - desi sunt si componente din metoda care tin de alte domenii.
Oricum, am lucruri mai importante pe care sa ma concentrez in anul asta (proiectele principale). Dar e bine ca mi-am putut clarifica agenda.
... Poate ar fi mai bine sa fie inchis thread-ul? Zic si eu.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)