Microsoft has announced that it will give be giving free upgrades of Windows 10 to anyone who uses Windows right now—even if they're currently running pirated copies of the operating system.
Windows 10 Upgrades Will Be Free
Microsoft has announced that it will give be giving free upgrades of Windows 10 to anyone who uses Windows right now—even if they're currently running pirated copies of the operating system.
Windows 10 Upgrades Will Be Free
Upgrade de la Windows 8 sau 8.1 la Windows 10 da, o sa fie gratuit, insa nu si de la windows xp de exemplu![]()
Probleme cu Adwords? Te putem ajuta in depistarea fraudei PPC: Xiona
Cine mai foloseste windows xp ? interesanta oferta celor de la microsoft, ceva ceva coc ei acolo.
Windows XP? Peste 20% din computere.
Cat despre Microsoft... ei incearca din rasputeri sa castige teren in zona mobile (smartphones + tablete). In acelasi timp trebuie luat in calcul si ce inseamna ca si castiguri din publicitatea contextuala folosirea bowserului default cu search engine-ul default (in speta bing).
Probleme cu Adwords? Te putem ajuta in depistarea fraudei PPC: Xiona
Destui! Stiu ca nu e reprezentativ, dar:
SO.JPG
Oare?
Cioc, cioc! Cine e?
Sau poate merg pe considerentul ca cine foloseste Win 8 fara licenta va face la fel si cu Win 10?
Sa descurajeze aparitia versiunilor piratate asigura update sperand ca Win 8 va fi ultimul sistem MS piratat...
Un articol care explica intentia Microsoft.
Citisem cu ceva timp in urma ca chinezii au demarat realizarea propriului sistem de operare care va inlocui sistemele de operare si alte softuri ale companiilor americane, am impresia ca in companiile de stat a inceput deja inlocuirea windows cu sistemul lor de operare.
Aceasta actiune este o consecinta a temerilor ca NSA spioneaza inclusiv prin cateva backdoor special concepute in produsele Microsoft
Microsoft face aceasta miscare in speranta sa mai poate salva ceva, daca se apuca sa spuna china ca ofera ei sistemul de operare free cetatenilor lor sansele ca Microsoft sa mai aiba afaceri profitabile acolo scad simtitor
Nu cred ca oferta este aplicabila si altor tari
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Eu cred ca o sa iasa ceva scandal daca aplica doar in China..si vanzarile la nivel mondial nu vor fi cele anticipate
China a interzis instalarea WIN 8 pe calculatoarele agentiilor de stat de mai mult timp.
Oficial a fost motivat prin potentiale riscuri de securitate, ca s-ar putea ca sistemul sa fie abandonat dpdv al suportului precum Win XP tc.
Probabil ca ce spui tu este insa motivul real.
La privat, ca la privat; firmele si utilizatorii individuali pot sa isi instaleze ce vor, Republica Populara Chineza este un stat la fel de capitalist ca orice altul.![]()
Nu mai CAUT content writer
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)