Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: Share desk

designarti este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    18th June 2013
    Posturi
    175
    Putere Rep
    25

Implicit Share desk

Cunoașteți pe cineva care lucrează în regim de share-desk pe undeva? Să lucrezi de acasă e super, dacă ai cadrul adecvat, însă să lucrezi laolaltă cu alți câțiva freelanceri care-ți împărtășesc pasiunile și cu care poți colabora, e mult mai bine. Mie mi se pare super ok, însă nu știu pe nimeni care să facă asta în România. Bun, avantajele, zic eu, sunt mai multe - shared price, shared knowledge, după caz.
    Sunt curios dacă există așa ceva la noi, pentru că nu am auzit până acum. Dacă ați întâlnit, poate ne ziceți și nouă cum este. Eu intenționez să găsesc câțiva oameni din Ploiești, cu care aș putea să închiriez un spațiu undeva. Rămâne de văzut cât de benefic este.
    Pentru unii, poate e chiar o metodă de business - idee moca, dați o bere
    Știu pe cineva în Roma care face asta și se descurcă destul de bine - are o clădire de birouri amenajate pentru așa ceva.
    Despre consultanță și conținut site-uri turistice aici | Proiect personal Globi.ro.

nRazvan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    14th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    263
    Putere Rep
    26

Implicit

Nu este chiar ce vrei tu (sau poate este), dar e in Bucuresti - Impact Hub Bucharest

Bogdan Anghelina este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Posturi
    217
    Putere Rep
    32

Implicit

Și în Cluj este așa ceva: ClujHUB - Coworking Space in Cluj Napoca

designarti este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    18th June 2013
    Posturi
    175
    Putere Rep
    25

Implicit

Mulțumesc!
    Habar nu aveam că există deja așa ceva. Am citit și câteva păreri despre felul în care se lucrează acolo. Se pare că-s adevărate comunități și sper să nu fie doar o părere. La Roma, de exemplu, clădirea respectivă nu se limitează doar la proiecte din sfera IT, ci și la manufacturi, la fel și fel de activități. Să văd dacă aș putea să găsesc așa ceva în Ploiești. Dacă nu, poate reușesc să adun alți câțiva doritori și să facem noi unul. Pentru 40-50 de euro pe lună (dacă se întrunește un număr decent), cu întreținere inclusă, nu cred că ar fi rău deloc.
    Despre consultanță și conținut site-uri turistice aici | Proiect personal Globi.ro.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

sau aici.

casperel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    10th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    838
    Putere Rep
    45

Implicit

Sunt in cautarea aceluiasi lucru, dar in Bucuresti. Cativa oameni stransi intr-un apartament, totul in liniste, armonie. Din pct meu de vedere: hub = multa galagie. Iar daca esti un mare fan al linistii... sau cel mult al unui radio in surdina, atunci HUB-urile sunt de evitat. Singurul avantaj al hub-urilor, mi se pare a fi networking-ul, in rest...

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de casperel Vezi Post
    Sunt in cautarea aceluiasi lucru, dar in Bucuresti. Cativa oameni stransi intr-un apartament, totul in liniste, armonie. Din pct meu de vedere: hub = multa galagie. Iar daca esti un mare fan al linistii... sau cel mult al unui radio in surdina, atunci HUB-urile sunt de evitat. Singurul avantaj al hub-urilor, mi se pare a fi networking-ul, in rest...
    Am vrut sa fac eu ceva similar acum 1 an, dar nu renteaza. Sunt costuri, e bataie de cap cu freelancerii si la final, daca trag linie, nu-i vad rostul. Asa ca am preferat sa ocup spatiul cu mobilier

Ideea de hub este ok, dar se adreseaza unui target destul de mic de freelanceri.

Pt networking e mai simpla o intalnire de 1-2h pe saptamana, iar in rest, fiecare cu ale lui. E ok si cum facem noi de cateva luni = conferinta pe skype 24/24.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

casperel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    10th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    838
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Am vrut sa fac eu ceva similar acum 1 an, dar nu renteaza. Sunt costuri, e bataie de cap cu freelancerii si la final, daca trag linie, nu-i vad rostul. Asa ca am preferat sa ocup spatiul cu mobilier
    Tu voiai sa faci asta si ai gandit-o sub forma unei afaceri. Pe mine ma intereseaza doar inchirierea unui spatiu cu mai multi freelanceri si impartirea egala a costurilor.

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    E ok si cum facem noi de cateva luni = conferinta pe skype 24/24.
    Depinde de felul omului. Eu as da oricand o discutie pe skype... pe una face-to-face.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Nu ca afacere, dar costurile raman costuri si nu stiu multi freelanceri parolisti

Da, e ok face2face, cred ca m-am vazut cu majoritatea de pe forum, dar e mult mai util skype 24/24. Sunt discutii mai complexe, subiecte mai interesante si cel mai important este ca ne ajutam destul de mult zi de zi (puthre nu, el doar incaseaza).

10 freelanceri care lucreaza intr-un hub nu au astfel de "anturaj" 24/24! Da, teoretic e posibil, dar practic fiecare e cu treaba lui, are "secrete", pasiuni ciudate, etc.

Hub e ok la prima vedere, dar repet, sunt putini care se potrivesc. Anturajul este extrem de important in dezvoltarea unei persoane, iar cand mergi intr-un hub, asta cauti mai exact(anturaj de calitate). Persoane mai bune/experimentate ca tine, alaturi de care sa evoluezi zi de zi, iar cand realizezi ca nu exista, nu mai intelegi ce cauti acolo.

Tu cauti mai exact 10 freelanceri, ideal sa lucreze in domenii diferite, sa va ajutati, sa discutati mult pe diverse subiecte, sa cresteti. Practic, fiecare are griji, facturi, "smecherii" si stil de lucru diferit.

Daca cei 10 sunt 10 bloggeri, atunci da! Hub-ul este o super oportunitate.
    Ultima modificare făcută de Tom; 19th August 2014 la 23:54.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Share sau like sau cum?
    De designarti în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 18th May 2014, 14:08
  2. [WTB] Share pe facebook
    De Vali D în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 5th December 2013, 11:32
  3. Facebook Share Button
    De Sutzu în forumul WordPress
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 3rd January 2013, 12:54
  4. Problema share
    De Mike220v în forumul WordPress
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 6th April 2012, 20:56
  5. Share DropBox
    De Popescu Marian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 15th December 2010, 17:30

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •