Altă Mărie cu aceeași pălărie ... the same bullshit ...
Cum pușca calului măiastru să scrii ceva fără să te documentezi înainte ? Nu ai văzut că era deschis deja topic: Black Friday continuă! Cu 99% poți prinde un super pozitiv pe Seopedia!!!
Offtopic: tot ce e mai sus.
P.S.: Și dacă nu mă crezi, uite și produsul: Black Friday! 99% reducere la ... pozitiv pe Seopedia!
Ultima modificare făcută de iSKY; 25th November 2013 la 16:14.
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
@Tom - din ce vad, pe tine te-a enervat cel mai tare chestia cu "o cautare simpla pe google". O iei prea personal, nu am avut nici un fel de atitudine cand am zis-o. Imi pare rau daca ai perceput-o intr-un alt mod ! Ma refeream doar ca exista multe informatii si studii de caz despre acest topic, incepand cu Pinguin 2.0
Ambele. Dar cel mai important motiv a fost faptul ca vreau sa fac niste siteuri in .RO si o sa am nevoie de serviciile vandute aici (in special articole).Tu esti pe seopedia sa cauti solutii sau raspunsuri?
Nu consider ca ma contrazic si imi motivez raspunsul:Realizezi oare ca in fraza asta te contrazici singur?
-userul sethost a spus. Eu am spusdaca se pun prea multe link pot dauna site-ului..da si nu
Da - daca faci prea multe backlinkuri intr-un interval de timp scurt, iti face rau
Nu - daca se fac multe backlinkuri intr-un interval mare de timp, cu o anumita constanta, ceva care sa para "natural" -> atunci, in principiu, esti ok.
- nu este vorba de asta doar ca sunt multe informatii despre acest subiect care explica mult mai bine decat as putea poate, sa o fac eu. (+ studii de caz, grafice, etc)tu esti prea ocupat sa explici ce vrei sa zici
- adica fraza astaPentru negativ, ti-am explicat mai sus-> acum ca mi-am argumentat sfaturile primesc pozitiv ? Sau deja ma intrec cu gluma ?Eu consider ca meriti negativ pentru afirmatiile de mai sus, pentru ca nu sunt de acord cu ele. Demonstreaza contrariul, sau macar argumenteaza-ti sfaturile si primesti pozitiv(e).![]()
e bun ca toata lumea e de acord
Daca nimeni nu mai are de adaugat nimic si Tom nu mai vrea sa raspunda, putem considera inchis topicul !
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)