Postat în original de Daniel Stroe Am cumparat in seara asta dupa ebay.de la pretul produsului sa adaugat 3.90 EURO, cost de livrare. Sunt curios daca si cat voi mai platii cand va ajunge. pai nu ai platit cu cardul sau Paypal? ce sa mai platesti cand ajunge? se poate si Ramburs?
Am platit prin PP. Nu stiu daca voi mai platii ceva pentru ca nu am m-ai folosit un astfel de serviciu. Postat în original de tori7 pai nu ai platit cu cardul sau Paypal? ce sa mai platesti cand ajunge? se poate si Ramburs?
Postat în original de Daniel Stroe Am platit prin PP. Nu stiu daca voi mai platii ceva pentru ca nu am m-ai folosit un astfel de serviciu. Nu mai platesti nimic daca vine produsul din UE.
Alex
Postat în original de Daniel Stroe Am platit prin PP. Nu stiu daca voi mai platii ceva pentru ca nu am m-ai folosit un astfel de serviciu. In cazul in care deja ai facut plata prin PP - nu mai ai ce sa platesti. Stai linistit, aia e suma finala.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)
Reguli Forum