Facebook este potrivit doar pentru cei care știu să-l folosească, unii au rămas blocați pe hi5.
-am prieteni buni, din liceu, facultate, job, etc. Cunosc atât de mulți oameni tari de-a lungul timpului. Totuși, unii se mută, unii pleacă din țară, la suc nu pot ieși cu toți. Așa, din când în când văd câte un update, ce mai fac, unde mai merg, le mai dau un mesaj, mai păstrez legătura cu oamenii cu care îmi doresc. În mod normal, old fashioned, această legătură s-ar rupe. Am prieteni cu care pot ieși la suc maxim o dată pe săptămână deoarece efectiv nu avem timp, așa, cu ajutorul Facebook îi cunosc puțin mai bine.
-grupurile de discutii- Yahoo si Google groups dau rateu mare. Mai ales la facultate sunt foarte utile, circula informatia foarte usor.
-amintiri- fac multe poze, filmulețe. Până să am Facebook mă uitam o dată pe an la poze, și atunci renunțam repede pentru că erau prea multe. Așa, pe facebook, mai fac un album, 10 poze selectate. Pot să mă uit din când în când și să-mi amintesc de momente frumoase, pozele sunt toate acolo.
Nu petrec mult timp pe Facebook, nu am prieteni pe care nu i-am cunoscut în realitate, și, cu timpul, dacă nu mai am nicio treabă cu ei îi șterg.
Twitter am încercat, nu mi s-a potrivit, linkedin nu m-a ajutat cu nimic, ask.fm nici nu știu ce e și tot așa.

Răspunde cu citat