Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 13 din 13

Subiect: Opinia romanilor despre retelele de socializare

Afișare hibrid

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    42

Implicit

Facebook este potrivit doar pentru cei care știu să-l folosească, unii au rămas blocați pe hi5.

-am prieteni buni, din liceu, facultate, job, etc. Cunosc atât de mulți oameni tari de-a lungul timpului. Totuși, unii se mută, unii pleacă din țară, la suc nu pot ieși cu toți. Așa, din când în când văd câte un update, ce mai fac, unde mai merg, le mai dau un mesaj, mai păstrez legătura cu oamenii cu care îmi doresc. În mod normal, old fashioned, această legătură s-ar rupe. Am prieteni cu care pot ieși la suc maxim o dată pe săptămână deoarece efectiv nu avem timp, așa, cu ajutorul Facebook îi cunosc puțin mai bine.

-grupurile de discutii- Yahoo si Google groups dau rateu mare. Mai ales la facultate sunt foarte utile, circula informatia foarte usor.

-amintiri- fac multe poze, filmulețe. Până să am Facebook mă uitam o dată pe an la poze, și atunci renunțam repede pentru că erau prea multe. Așa, pe facebook, mai fac un album, 10 poze selectate. Pot să mă uit din când în când și să-mi amintesc de momente frumoase, pozele sunt toate acolo.

Nu petrec mult timp pe Facebook, nu am prieteni pe care nu i-am cunoscut în realitate, și, cu timpul, dacă nu mai am nicio treabă cu ei îi șterg.

Twitter am încercat, nu mi s-a potrivit, linkedin nu m-a ajutat cu nimic, ask.fm nici nu știu ce e și tot așa.

astterx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    21st May 2013
    Locaţie
    craiova
    Posturi
    128
    Putere Rep
    27

Implicit

Facebook e mediul perfect pentru a te lauda ca doar ce ai mancat la KFC, aici poti sa iti pui o poza cu noua masina sa o vada toti si sa moara dusmanii de ciuda sau sa anunti Romania ca ai intrat la dus.
    Pe hi5 trebuia sa iti caute profilul si exista riscul sa nu ajunga informatia la toti in timp real.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    84

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Link-uri pe retele de socializare
    De falcos în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 6th June 2013, 12:12
  2. Vand site de Socializare - Chatonline.ro
    De Maskatu în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 2nd October 2012, 15:28
  3. Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 18th August 2012, 21:24
  4. Link-uri pe site-uri de socializare