Bună seara Seopedia !
Am observat că este o categorie aici în care îmi pot pune și eu filmulețele de pe YouTube care apar în fiecare sâmbătă de la ora 9. Sper să vă fac ziua mai bună
Bună seara Seopedia !
Am observat că este o categorie aici în care îmi pot pune și eu filmulețele de pe YouTube care apar în fiecare sâmbătă de la ora 9. Sper să vă fac ziua mai bună
Cu ce filmezi? Cred ca ti-ar trebui un microfon mai bun.
Felicitari pentru clipuri.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Interesant videoclip, cu ce ai filmat?
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Bravo! Mi-ar plăcea să se dezvolte cât mai multe canale youtube românești. Deși se aude ok, gândește-te pe viitor să încerci să îmbunătățești calitatea sunetului.
Misto, dar nu prea. Mi se pare ca sunt facute doar sa fie.
Stiu ca poti mai mult, de aceea te sfatuiesc sa incerci si alte subiecte mai... altfel.
M-am abonat![]()
Vand Advertoriale (pr 5)
Cu un “flip gen” camera Vado HD. Am un microfon separat (lavaliera) dar se aude cam aiurea.
Mersi mult ! Cu un vado HD
Ok, am inteles, voi incerca sa folosesc microfonul sa vad daca se schimba calitatatea.
Hmmm ai si alte idei de clipulete ? , sunt deschis la orice sugestie![]()
Cred ca trebuie sa schimbi un pic aparatura. Uita-te la cel de la Doza de Has, de exemplu: foloseste un Nikon D5100 si un microfon bun plus ceva lumini, iar asta se poate observa. Oricum, ai timp sa-ti dai seama de asta. Cred ca esti inca la inceput si ca o sa iti dai tu seama pe parcurs ce trebuie imbunatatit.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Mi-a placut, esti haiosSi accentul are farmecul si contributia lui la impresia generala.
Pai faza e ca cei de la DDH, adica Mikey Has a fost ajutat de cineva si i s-a oferit gratis un studio. Eu momentan ma descurc cu ceea ce pot dar pe viitor cand se va ivi ocazia voi imbunatati aparatura. Mersi de sfaturi
Cineva s-a luat odata de mine ca vorbeam cu 'i' in loc de 'e' si asta mi-a dat o idee buna de a folosi accentul 'aista' mai des ca doar sunt din Iasi si sunt mandru de acest lucru.
Mersi mult de aprecieri![]()
M-am gandit sa va prezint o serie de tips-uri pentru facebook. In clip vorbesc de cateva lucruri mai putin cunoscute dar si de moduri prin care iti poti proteja contul. Sper sa va placa![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)