In Bucuresti e crâncen de cald.. Si la ce se anunta, asta e doar inceputul.
In afara de aer si bere cum va mai racoriti?
In Bucuresti e crâncen de cald.. Si la ce se anunta, asta e doar inceputul.
In afara de aer si bere cum va mai racoriti?
Dusuri reci de la google![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Aer conditionat, lichide multe si mancare usoara.
In loc de bere rece puteti bea cate un ceai fierbinte .. ca sa nu mai muriti de cald, trebuie sa va ridicati temperatura corpului, nu sa o scadeti cu bere rece sau alte lichide reci, cu gheata![]()
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Ridica-ti tu ma temperatura corpului, si dute in dubai si serveste ceai fierbinte. Tie iti recomand ardei foarte iute, cica ajuta la "ridicarea temperaturii".
Eu ma duc la munte acum, ca nu am ceai acasa, asa ca o sa iau cateva beri pe drum de la haos, si ma duc sa le beau pe râu. Tu dute la o saună!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Mananc si ardei iute. Uite ce bun e: Ardeiul iute, beneficii pentru sanatate
Ma duc eu acum si-mi fac un ceai fierbinte .. si te vei convinge ca si maine voi fi printre voi
Si o mica rectificare dupa cateva vorbe in contradictoriu cu Dan .. persoanele cardiace sau cei slabi de inima sa nu bea ceai fierbinte pe caldura mare, ca exista sanse ca la loto sa dai coltu ..
Ultima modificare făcută de AntonioTony; 22nd June 2013 la 15:16.
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)