Stiu ca suna ciudat, dar eu am facut primii bani din pariuri online. In 2005 mai exact, faceam foarte multi bani. Am avut zi cu 25.000 usd
Ce vremuri.
Doar ca analiza meciurilor + scripturile aferente ma obligau sa tin 7 site-uri deschise, si asta m-a facut sa-mi fac un site, pt mine, sa imi pot face analiza intr-un singur site. Asa am facut parior.ro Mi-am rugat 2 prieteni foarte buni sa ma ajute, unu cu sripturile + soft, altul cu site-ul si am facut site-ul, dar DOAR pt mine
. Dupa cateva luni, cand mi-am luat ban pe forumul de pariuri (e-pariuri), am facut si forum. Aveam nick Nostradamus
pentru ca prea le nimeream
Ideea era simpla. Ca sa castigi, trebuie sa joci meciuri putine cu bani multi. eu jucam acteva mii de usd pe 1 bilet cu 1 meci sau maxim 4, si castigam de cele mai multe ori (6/7). Doar ca posturile mele nu erau ok, si la vremea respectiva nu intelegeam, eram mai tanar, gandeam altfel. Biletele mele erau publice, si oamenii se "imprumutau" de bani(multi) sa joace ce postam eu. Problema era ca eu imi permiteam sa pierd, dar ei nu. Si tipul care avea forumul, mi-a explicat, dar eu n-am priceput. Asa ca m-am enervat si mi-am facut site-ul live cu forum cu tot
Nu stiu daca e pe seopedia, nu cred, (la cat de praf e site-ul), dar eu am inteles dupa mult timp ca avea dreptate
Eu nu jucam pentru bani, ci pentru adrenalina! Poate de aia si castigam
Stiu, suna tampit (fitze, basini), dar asta e adevarul. SEO tot adrenalina este. O sa ma plicitsesc de SEO, cand o sa gasesc alt "motiv" mai puternic de adrenalina
Vali, prietenul meu cu siteul, incepuse o firma de web design, si usor usor, am prins gustul la net (site-uri) si cand a avut probleme cu banii, l-am imprumutat. Eu faceam investitii pe vremea aia, si aveam nevoie de diferite site-uri, pentru ipo-uri sau startup's. In timp, am inceput sa cer anumite detalii, de la meniu la blocuri, am invatat cms-uri, era e107 pe anunci si am prins gustul
In 2008 am decis sa-mi lansez propriul start-up si sa caut investitori pentru el, decat sa o mai fac pentru altii. Site-ul l-am facut eu complet, si angajasem deja 3 programatori noi si 2 designeri. Am prins 2008-2009 criza, si mi-a picat "nasol". Asa ca am decis sa pun punct la afacerea respectiva (veneau vremuri grele, si se pare ca nu se mai termina) si sa incep de la 0 altceva. Cum ma vedea tot timpul cu vali, si el se saturase de romania si pleca in Spania, am zis, ok, iau eu firma si ma apuc de site-uri.
Si asta a fost. De atunci fac site-uri si proiecte personale.
Ultima modificare făcută de Tom; 8th June 2013 la 01:04.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.