Haos, si eu am avut un experiment de 20 de ani, desi pe departe nu acelasi gen cu al tau, dar pot spune macar de aceeasi lungime. Si la capatul caruia am ajuns acum cativa ani.
Experimentul tau striga o intrebare: De ce? De ce oamenii sunt asa.
Inclin sa cred ca este o informatie care iti lipseste, aici, si iti lipseste pentru ca este cloaked, este ca umbra care intuneca privirea, si care se ascunde pe sine. Acea informatie contine raspunsul la intrebarea ta.
Corect, dar foarte greu de realizat. Mai stiu eu pe unul care e fan haos
Rutina creeaza perceptia ca haosul e ceva toxic. Iar rutina se trage din lene cu toate ca este promovata ca fiind o dovada a muncii.
@Radu - Stai linistit, majoritatea descoperirilor utile nu primesc finantare asa ca n-au nici valoare.
@emm - Uite ti-am pus aici o autostrada de furnici filmata azi, special pentru topicul asta. Furnicile sunt un exemplu din top 5 cele mai avansate specii care au trecut deja in nivelul 2: albinele, furnicile, microorganismele de pe fundul oceanelor, gandacii de bucatarie si sobolanii. In coloniile lor nimic nu da gres, au cele mai mari populatii de pe planeta, se afla aici inca de pe vremea dinozaurilor si-o duc in continuare la fel de bine.
Noi, marea specie numita oameni, suntem abea la gradinita![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Nu se vad furnicile! ....
Video Unavailable
This video has either been removed from Facebook or is not visible due to privacy settings.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)