Recomandare mea e IcdSoft. raspuns la ticketuri in amxim 1 ora (intotdeauna e mai rapid de 10 min).
Poate cineva sa egaleze supportul lor?
Recomandare mea e IcdSoft. raspuns la ticketuri in amxim 1 ora (intotdeauna e mai rapid de 10 min).
Poate cineva sa egaleze supportul lor?
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
acum ceva timp am urmat si eu un link pus de tine aici pe forum insa chiar nu am vazut pt. pachetul de $6 care imi ajungea cite site-uri pot tine (add-on domains). am renuntat...
inca un link pt florin: http://www.a2hosting.com/web_hosting.php tot il lauda shoemoney ca este cel mai rapid, cel mai... ma gindeam sa fie urmatoarea mea optiune cind o sa mai am nevoie.
Pai da click pe link si acolo e oferta in partea dreapta.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
dar un cont de reseller unde se merita sa iti faci?
La ICD Soft eu primesc 50% din profituri. Ceea ce este enorm. Da click pe linkul asta si dupa aceea affiliates.
Ultima modificare făcută de Aurel Dragut; 15th November 2006 la 22:45.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)