Postat în original de
Vali D
Pana la urma cum ramane? e sau nu vrajeala?
Pai cu cine?
Cu okazii? Nu e vrajeala, doar ca cei 4 mil unici nu sunt de fapt unici (in sensul in care vrem noi sa credem), adica nu sunt 4 mil care au intrat pe site, si nici 4 mil de "cumparatori". Datele se interpreteaza altfel.
Cautarile de 1 mil sunt putine, daca se fac pe chrome (cum zice dan). Adica daca scrii okazii in "address bar". Gandestete ca un vanzator intra de cel putin 4-5 ori pe site zilnic, daca nu cumva are pagina ca default
Eu daca am ceva la vanzare pe okazii , intru cam de 3 ori pe zi, si daca se vinde in 2 sapt, inseamna 15x3= 45 de "cautari", daca se vinde intr-o luna sunt cam 100 de "cautari".
La cancan, e la fel ca la google sau facebook.
Facebook are 45 de mil, la 5 mil care se pare ca ar folosii facebook (eu nu), deci daca ii punem pe cei cu google, care sunt (cred) < 100.000 , e destul de realistic si facebook.
Cifrele de la google, sunt cautari, nu unici pe luna, deci daca caut de 4 ori pe zi, 20 de zile (e un ex), sunt 80 de cautari de pers, adica cam 500k useri. Tu stii mai bine cum e cu facebook, asa ca tu stii sa calculezi.
Dar daca google are 2.8 mil, cu siguranta ca aceeasi tasteaza si facebook in " address bar", plus multi altii.
Deschizi tab nou, scrii facebook in address bar, google sugereaza facebook.com, si voala ai 1 cautare. Faci asta de 4 ori pe zi, ai 80-100 cautari lunare.
Ultima modificare făcută de Tom; 21st March 2013 la 13:36.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.