Pagina 9 din 12 PrimulPrimul ... 7891011 ... UltimulUltimul
Rezultate 81 la 90 din 120

Subiect: Ce metoda de protectie/atac impotriva cainilor propuneti

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Astfel de lucruri tin de politicieni si de vorbarie.
    Un lucru e cert: haitele au facut si fac in continuare victime.
    Pana ne rezolva altii problemele, metodele barbare propuse de mine sunt practice.
    Iubitorii de animale au de ales: ajuta victimele sau mor de grija altor specii care ataca oamenii.
    Personal prefer sa ajut omul.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Seo Tehnic
    Mi se spunea 1nesco

Calin B este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    35
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

Implicit

Marea problema o reprezinta: Politicienii / Statul + ONG-urile.

Sa explic si de ce: ONG-urile cu ajutorul politicienilor "isi fac" legi, hg, etc... care sa acopere doar interesele lor, in sensul ca: daca o persoana omoara un caine, ONG-ul sa poata da in judecata persoana respectiva, etc..., DAR daca un caine omoara o persoana, ong-urile sa nu fie trase la raspundere, pt ca .... asa e facuta legea tot de ong-uri + politicieni!

Deci, parerea mea: decat sa imi vad copilul desfigurat / omorat de un caine, mai bine, il omor eu fara sa stau sa ma gandesc si imi este fix egal de parerile celor care "vai doamne iubesc animalele" dar ucid porcul / vaca / oaia, ca na .... trebuie sa si mancam nu?

Eu zic ca asa ar trebui facut: Ai un ONG pt protectia animalelor sa zicem in Sectorul 5. Foarte bine. Daca eu omor un caine ca asa vreau eu, iti platesc ce trebuie, instanta, etc... DAR daca eu sunt muscat / desfigurat de un un caine din sectorul 5 si am dovezi ca era o haita, m-a atacat doar pt ca am trecut pe acolo, pai ONG-ul respectiv sa imi plateasca vre 10 - 20 mii euro daune, operatii, si alte cheltuieli. Si atunci, sa vad, mai iubesti asa mult cainii vagabonzi?
    Ultima modificare făcută de Calin B; 23rd February 2013 la 15:20.

Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

@Calin
    Nu te pot da in judecata. In "seara aia" ai fost cu mine la o cafea.
    Sa nu fim absurzi: Copiii si sotiile politistilor sunt muscati in egala masura. Chiar si politistii: nu toti au armament in permanenta la ei si nu au studii inalte de arte martiale.
    Stim cat costa o amarata de operatie de apendicita. Imagineaza-ti cat costa una de estetica. Asta daca omul are asigurare medicala...
    Parca eliminarea pericolelor din timp e mai practica.
    Mi se spunea 1nesco

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Eu sustin ca statul trebuie sa rezolve problema, va dati seama unde ajungem, sa organizam patrule civile cu torte pe strazi ca inainte cand vanau vrajitoarele ca sa prindem cainii? Ce sa facem noi, de asta avem reprezentanti in institutiile statului, de asta mergem la vot, se platesc taxe, sa ni se rezolve problemele cu care ne confruntam, tara, mica comunitate. Noi ducem problema unde nu trebuie, problema e la autoritati. De aia n-au bani, de aia nu, ba bine ca omul de rand are bani de taxe. E o porcarie si inteleg oamenii care ajung sa-si faca singuri dreptate in cazuri extreme desi tin si la animale.
    Ce sa mai zic, sa faca in fiecare centru de regiune (astea noi pe care le vor) adaposturi platite de stat (constructie daca nu exista dar sa fie ok) si voluntarii (cei ce apara cainii, sau pisici etc) sa se ofere sa le intretina, cu donatii bani, hrana, munca de intretinere, curatenie, un compromis. Asa degeaba vorbim cand si unii si altii, si oamenii sufera atacati si cainii ucisi cu bestialitate in unele cazuri. Pentru ca nu s-a gasit o rezolvare reala.

Calin B este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    35
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

Implicit

100R parerea mea este ca solutii sunt, se stiu de ele, dar inca anumite persoane (poate si persoane publice / politicieni / oameni cu infulenta) au asa numitele ONG-uri care "apara animalele", dar scopul este cu totul altul, adica BANU.

De ce sa se i-a masuri, cand eu, noi, putem sa facem niste bani frumosi fara sa facem nimic? Cam asa merg mult in tara din pacate si nou, ca natie, ne place sa o zicem "lasa ca merge si asa". Istoria poate confirma ceea ce vreau sa zic! din pacate ....

Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

La cate probleme are statul de rezolvat... putin probabil sa aiba timp si de caini in urmatorii 20 de ani.
    Mi se spunea 1nesco

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    95

Implicit

@100, voluntarii de care spui, exista doar pe hartie. Ia cere-i unuia dintre cei care apara cainii sa plateasca pentru adaposturile lor sau pentru mancare. Sau sa se duca la un adapost amenajat si sa faca un singur cotet unui caine.

Eu nu am nimic cu ei, sincer imi plac animalele. Cainii mi se par OK atata vreme cat nu se reped din senin sa te muste sau atata vreme cat nu umplu trotuarele de rahati.

Nu mi se pare OK nici metoda cu sticla pisata, e o masura exagerata si prea sadica. Cred ca cei agresivi pot fi "adormiti" definitiv, fara sa se chinuie, prin alte metode.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Un coleg zicea de diazepam. Asta parca e pe reteta acum. Ne documentam
    Un lucru e cert: copiii nu trebuie sa ajunga la "prajituri" sub nici o forma.
    Buna era dacia...
    Ma gandeam zilele trecute: Cat timp trebuia sa stau in masina daca trebuia sa parchez acolo pana cand plecau cainii de langa ea?
    Mi se spunea 1nesco

SeoMox este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    26th October 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    405
    Putere Rep
    29

Implicit

@RoManiac io zic sa iti iei un aparat cu ultrasunete totusi, poti incerca unul mai ieftin sa vezi daca functioneaza. link.

Cam toate au 130 decibeli, poate reusesti sa gasesti unul cu o frecventa mai mare, stiu si eu ca astea merg doar la anumiti caini, pe altii doar ii incomodeaza, dar nu suficient incat sa fuga, asa ca daca gasesti unul pe la 160 - 180 de decibeli cred k ti-ai rezolvat problema.
    Servicii de Promovare Online si Marketing.

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Atunci impozitati posesorii de caini ca si de aici vine problema, si cainii apar de undeva si cu banii astia daca ajung rezolvata cat de cat problema. Unii au haine la comanda (cainii) altii mor pe strazi nehraniti si ataca oameni. Amendati cei ce ii arunca pe strazi, dar pentru asta trebuie o statistica, baza de date a cainilor.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Impozitului pe caine, iubitorii adevarati de animale n-ar avea de ce sa se opuna, e pentru o cauza nobila, salvarea altor caini, altor vieti, dar normal daca cainele e pentru om doar sa-i satisfaca propriul ego, ceilalti caini nu conteaza. Sau e caine oprimat, tinut in lesa si hranit cu resturi, daca si cand exista si resturile.
    N-avem cum face diferenta intre stapan bun si stapan rau asa ca taxa ar trebui sa includa taxa de posibil abandon, protectie nationala a caninelor, e un fel de a zice.

Sistem de incurajare a adoptiilor, scutiti de impozitul pe caine pe primul an sau 2, 3 cei ce adopta din adapost.
    Scutire de impozit pentru al doilea caine, pentru stapanul ce duce cainele la adapost si nu il lasa pe strazi, caini maturi sau puisori, asta as numi-o scutire de impozit pentru buna credinta a stapanului.

Pagina 9 din 12 PrimulPrimul ... 7891011 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Protectie impotriva warez
    De danP în forumul Server side
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 7th August 2011, 09:42
  2. Protectie Adsense, vizite invalide
    De Seinfeld în forumul Adsense
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 8th April 2010, 00:52
  3. Propuneti va rog :)
    De Federals în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 17th June 2009, 00:21
  4. Protectie copiere linkuri site
    De Popescu Marian în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 17th June 2008, 23:56

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •