Pagina 12 din 12 PrimulPrimul ... 2101112
Rezultate 111 la 120 din 120

Subiect: Ce metoda de protectie/atac impotriva cainilor propuneti

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Propun sa nu ne catalogam colegii pentru libera lor optiune. Pan' la urma sunt oameni de seo, nu politicieni sau sociologi.

Cu siguranta cei pacifisti vor avea alte idei cand se vor trezi cu ochiul smuls in mana sau cand vor fi nevoiti sa caute cainele in stomacul caruia a ajuns bucata de falanga lipsa. Abia atunci cand vor sta cu bucatele din propriul corp in mana se vor intreba la ce temperatura se pastraza organele si in cat timp dom' doctor il mai poate lipi la loc.

Nota 1: spitalele sunt tot mai rare.
    Nota 2: inclusiv cainele de acasa poate face asa ceva.

Acum fiecare are de ales: previne astfel de realitati sau experimenteaza pe propria-i piele, a parintilor, sotiei, copilului...
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de RedHat Vezi Post
    Esti pro maidanezi? Adopta 5 bucati si ai drept la replica.
    PS. Pentru multi oameni "a se comporta ca un caine" ar fi o calitate.
    Si in acest post si in cel anterior ai avut o atitudine infantila. Forumul acesta nu este un loc in care sa-ti versi frustrarile, daca nu te poti abtine incearca sa te descarci in alte moduri si nu printr-o atitudine care denota lipsa de educatie si bun simt.

Problema nu este ca esti sau nu iubitor de animale ci in atitudine. In primul rand violenta si barbaria sunt niste variante pe care ar trebui sa le excludem in orice circumstante, nu doar in acest caz. Sunt niste solutii luate de cei slabi si needucati care nu-si pot pune mintea la contributie in gasirea unei solutii normale pentru o societate.
    Imi plac intr-adevar animalele, dar cum am zis si mai sus nu are legatura pentru ca situatia prezentata este si pentru mine la fel cum este si pentru voi un pericol. Dar spre deosebire de voi care nu ati facut altceva decat sa va plangeti si sa veniti cu tot felul de idei inteligente precum lanturi, bate, cioburi ori otrava in mancare solutii care va caracterizeaza nivelul si pe voi ca oameni, am cautat si am gasit solutii viabile.
    Am depus in primul rand plangeri la primarie care credeti sau nu, a luat o parte din caini. Pentru ca restul cainilor erau si ei un pericol, i-am dus la adaposturi.
    Pentru adaposturi am indreptat cei 2% din impozitul meu si al cunostintelor pentru a se putea intretine iar pe langa asta ofer donatii regulate care chiar daca nu sunt de ordinul zecilor de milioane, conteaza. In acest moment in zona mea mai este un singur caine pe care il intretine o vecina fara sa-si dea seama de greseala pe care o face. Cu toate astea a avut destula minte incat sa-l sterilizeze.
    Lucrurile se pot trata omeneste fara riscul de a fi amendat ori inchis, trebuie doar sa gandesti.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Eu va propun sa terminam discutia, mai ales ca suntem intelesi gresit.
    Daca eu spun ca trebuie sa iti rezolvi problemele ca nu ti le rezolva nimeni, imi aud vorbe ca sunt salbatic si merg noaptea cu torte.
    Daca eu as da sticla pisata si unui om care imi ataca copilul si incearca sa-l omoare, aflu ca sunt colegi care ar prefera cainele in locul omului.

Si sunt convins ca la o discutie fata in fata lucrurile ar sta altfel, dar cacaturile astea scrise aici raman si pot fi interpretate, scoase din context si intoarse impotriva noastra.

Hai sa ramanem la SEO.
    Trust, but verify.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

De acord cu inchidere subiect. Probabil sunt forumuri specializate cu mai multe exemple de spray, lopeti, ultrasunete...

Ca info:
    In stanga am vecini cu o catelusa mai mult par decat corp care ma latra in draci, talie mica, dinti mici, nepericuloasa.

In dreapta am vecini cu animal potential periculos, ulator de ma intreb daca termopanele chiar au efect de insonorizare, tinut insa pe lant.

Inteleg ca vecinii nu si-au permis un dresaj sa-i invete sa latre la cine trebuie, asa ca nu ma deranjeaza, nu-i reclam.

Noaptea imi intra in curte oarece dulai mari ce targeteaza pubela de gunoi (nu m-am prins pe unde) care dispar in momentul in care ies din casa.

Cat timp nu manifesta atitudini belicoase... traiesc.

Insa, in momentul in care pe domeniul public ma intalnesc cu haite care apuca sa maraie (stau rau cu inima de la cafea si ma speriez usor), s-ar putea ca pentru ei sa fie ultima forma de comunicare "civilizata".
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de Kaa Vezi Post
    Si in acest post si in cel anterior ai avut o atitudine infantila. Forumul acesta nu este un loc in care sa-ti versi frustrarile, daca nu te poti abtine incearca sa te descarci in alte moduri si nu printr-o atitudine care denota lipsa de educatie si bun simt.
    Nu e vorba de frustrari e vorba de bun simt. Atata timp cat tu nu ai nici un maidan in aparatament nu ai dreptul sa ii critici pe cei care se declara deranjati de ei si pe buna dreptate sunt deranjanti. Tu poate stai intr-o zona in care nu sunt maidanezi (si le multumesti indirect celor care i-au omorat, lol) dar nu te gandesti cum in unele zone dimineata faci slalom printre rahati de caine, iar seara trebuie sa ciulesti urechile la orice tipat pentru ca se intampla regulat sa fie cate un copil incolit de "acesti caini inofensivi".

Cum spuneam locul cainilor nu este pe strada. In adaposturi sau eutanasiati si cu asta basta.
    Nu sunt de acord nici cu chinuirea otravindu-i sau dandu-le cioburi insa cand mi se da ocazia nu am nici o retinere sa le car picioare in cap. Prefer un maidanez mort decat un om muscat.

Acum ca tot barai pe tema asta, cati maidanezi ai acasa? Impozitul care il donezi tu nu are relevanta in discutia noastra pentru ca oricum nu ajunge unde trebuie. Nu de alta dar imi dai impresia ca o arzi la modul protesantilor de aici adica penibil.

PS. Si eu sunt iubitor de caini, am un caine chiar dintr-o rasa controversata insa demonstrez faptul ca sunt iubitor de animale crescandu-l cum trebuie, asigurandu-i dresajul si asumandu-mi anumite responsabilitati. As fi mai iubitor de animale daca as incepe sa arunc cuvinte marete impotriva eutanasierii lor?

LE. Ia spune-mi cum ai proceda daca ai vedea un maidanez muscand din copilul tau? Eu recunosc ca atunci cand am fost pus intr-o situatie similara i-am carat picioare in cap pana a ramas lat.
    Ultima modificare făcută de RedHat; 25th February 2013 la 13:05.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    52

Implicit

Sustin inchiderea subiectului, lucrurile au degenarat putin si nu cred ca vrea cineva sa se lase cu sanctiuni pe un forum de SEO pentru pareri legate de cu totul altceva.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de RedHat Vezi Post
    Nu e vorba de frustrari e vorba de bun simt. Atata timp cat tu nu ai nici un maidan in aparatament nu ai dreptul sa ii critici pe cei care se declara deranjati
    Astea sunt doar interpretarile tale.
    Ca nu am caini in jurul locuintei mi se datoreaza mie si vecinilor care am inteles ca este mai usor sa ii ingrijim decat sa-i omoram, fie ca au muscat sau nu pe cineva. Tu pe de alta parte care ai ales sa-i bati in loc sa cauti o rezolvare vad ca inca te plangi. Ar trebui sa tragi o concluzie din asta.
    Si pentru ca evident iar o sa intepretezi pe cuvantul ingrijim iti zic de pe acum ca m-am referit la adaposturi si nu la tinut sub geam.

Tot postul l-ai facut pe presupuneri. Cum am zis si in postul de mai sus, nu am zis ca nu este o problema si nici ca nu trebuie luata o masura sau ca oamenii nu sunt deranjati de ei, am zis ca nu sunt de acord cu violente inutile in conditiile in care am si demonstrat clar ca se gasesc solutii.
    Nu conteaza ca aia 2% ajung la ONG sau nu, conteaza ca am facut ceva. De altfel si prin donatiile viitoare voi face ceva si nu doar sa ma plang pe forum ori sa bat un animal lipsit de aparare asa ca nu fac doar sa arunc cuvinte marete impotriva eutanasierii cum zici tu. De altfel nici ca as fi impotriva eutanasierii nu am zis si nici nu as avea cum pentru ca nu mi-am format inca o parere - insa daca ar fi de ales intre eutanasiere si actiunile ce le promovati as alege fara indoiala eutansierea.

Ar trebui sa-ti faci probleme si cu privire la educatia copilului. La cum raspunzi interlocutorilor ar putea trage niste concluzii si avea parte de o educatie la fel de deficitara ca a ta.
    O sa-ti mai raspund doar daca vei constientiza ca nu sunt inamicul tau si vei avea o atitudine normala si civilizata, daca nu, nu ai decat sa crezi ca eu sunt cauza acelor caini fara macar sa ai bunul simt de a citi ce scriu.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Ar trebui pusa o regula pe forum - trebuie combatuta IDEEA nu PERSOANA.
    Ajungem sa ne injuram ca fraierii. Daca ne cautam bine, nici nu cred ca avem opinii asa de diferite.
    Trust, but verify.

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

Implicit

De obicei nu imi este frica de caini, am avut si am cam toate rasele catalogate periculoase, daca un caine ma ataca ii dau pe cocoasa pana invata cine e stapanul", un singur caine ma muscat pana acum, propiul meu caine, a fost din gresala (daca era pe bune ramaneam fara mana) rasa rotweiler, dar a fost prima si ultima data, de atunci e sclavul" meu

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Topicul a degenerat asa ca il declar inchis.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Pagina 12 din 12 PrimulPrimul ... 2101112

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Protectie impotriva warez
    De danP în forumul Server side
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 7th August 2011, 09:42
  2. Protectie Adsense, vizite invalide
    De Seinfeld în forumul Adsense
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 8th April 2010, 00:52
  3. Propuneti va rog :)
    De Federals în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 17th June 2009, 00:21
  4. Protectie copiere linkuri site
    De Popescu Marian în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 17th June 2008, 23:56

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •