Cat de cat zic ca am reusit sa fac ceva la blog , acuma astept sfaturi pentru ce sa mai fac pe la blog , va rog ca sa nu luati in considerare logoul pentru ca ala nu e un logo, tema aleasa nu este una prea grozava dar dupa parerea mea este utila pentru ca are cateva optiuni in plus fata de ce gasesti free pe net (si asta tot free este de la woothemes ) acuma se poare ca de cand am facut blogul (domneiu + toate cele ) mam cam blocat , inainte aveam o groaza de ideii despre ce sa scriu dar acuma nimic
, lasand asta la oparte apelez si eu la voi daca vrei sa ma ajutati cu ceva sfaturi/pareri/concluzii etc sunt binevenite orice fel de feedback.
Pe site am instalat momentan urmatoarele pluginuri:
-Akismet
-Google XML Sitemaps
-SEO Easy Optimizer (SEO)
-SEO Friendly Images
-Seo Friendly Table of Contents
-WordPress SEO (cica e cel mai bun la ora actuala)
-SEO Live Keyword Monitor
Acuma astept parerile voastre si sa i-mi spuneti cam ce ar mai trebui adaugat si ce ar trebui eliminat.
Ca sa nu mai deschid un alt post intreb aici cam cat mar costa pentru siteul meu (wordpress) o optimizare seo onpage complet (ar fi util daca ar raspunde la aceasta intrebare cei care se ocupa cu asa ceva )
P.S siteul este tomamarian.com

, tema aleasa nu este una prea grozava dar dupa parerea mea este utila pentru ca are cateva optiuni in plus fata de ce gasesti free pe net (si asta tot free este de la woothemes ) acuma se poare ca de cand am facut blogul (domneiu + toate cele ) mam cam blocat , inainte aveam o groaza de ideii despre ce sa scriu dar acuma nimic
, lasand asta la oparte apelez si eu la voi daca vrei sa ma ajutati cu ceva sfaturi/pareri/concluzii etc sunt binevenite orice fel de feedback.
)
Răspunde cu citat