Zilele trecute Google afisa un mesaj legat de cookies intr-un div in footer. Acum vad ca nu mai apare. Se pare ca aceasta metoda e cea mai populara, cu un div flotant in header sau in footer.
Zilele trecute Google afisa un mesaj legat de cookies intr-un div in footer. Acum vad ca nu mai apare. Se pare ca aceasta metoda e cea mai populara, cu un div flotant in header sau in footer.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Am vazut si eu ceva, dar bloca initial cookie, eu vreau doar sa trimita avertisment
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
google_cookie.jpg
Google foloseste a ales sa foloseasca un mesaj scurt in partea de jos a ecranului. Putem sa il consideram un exemplu/precedent si cu asta rezolvam problema. Multe alte siteuri mari au ales aceeasi varianta, deci, pana cand o sa fie desfiintata aceasta lege stupida, se poate folosi aceasta metoda. Sunt destule astfel de scripturi gratuite online, de unde sa alegeti.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
cine face un script ce sa poata fi pus la toate site-urile pentru a afisa mesajul?
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Noutati despre aplicarea acestei legi ? Cei cu domenii non .ro ce solutii au adoptat ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)