Poti sa muti oricand, ai alternative, dar nici sa platesti de 2 ori mai mult decat in 2008 nu e ok, chit ca e Discovery. Si oricum dadeau publicitate mai ceva ca PROTV-ul, ca sa nu mai zic de cate ori repetau emisiunile, gasesti pe internet tot ce ai nevoie, inclusiv emisiunile de la Discovery, inregistrate.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Legat de publicitate. La fiecare 15 min, alte 3-4 de publicitate. Macar de ar fi oprit 1-2 ori pe parcursul unei ore ...
Am facut vineri contract cu orange TV. Astept sa vina maine sa-mi instaleze. Sa vad cum o sa decurga pentru ca trebuie vizibilitate spre sud deci unde stau eu va trebui instalat pe terasa blocului si administratorul de la bloc nu parea foarte incantat (si am aflat asta doar dupa ce am platit avansul).
Caut cu jingle.ro.
Update: Mi-au instalat azi Orange TV, am toate discoveriurile HD si neHD + alte canale de care nici nu auzisem, si voi fi declarat responsabil pentru toate infiltratiile celor de la etajul 10 din cauza ca s-a umblat pe terasa blocului![]()
Caut cu jingle.ro.
Cat te-a costat si cat te costa pe luna..pe cat timp este contractul?
Daca ai vecini buni o sa platesti mai mult la ei decat la abonament![]()
O idee iti poate schimba viitorul...
8 eur pe luna, - televiziunea se schimba cu Orange Am platit si instalare si chirie pe un an pe echipament in avans pentru ca nu sunt abonat orange.
Caut cu jingle.ro.
Update: Mi-au legat si contul de orange de abonamentul TV si acum pot urmari canelele si pe internet LEGAL. (TLC vad ca pe net are sunetul in limba maghiara si n-are subtitrare, o sa sun maine la suport sa vad ce si cum, dar in rest totul pare in regula).
Caut cu jingle.ro.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)