Pagina 5 din 11 PrimulPrimul ... 34567 ... UltimulUltimul
Rezultate 41 la 50 din 101

Subiect: Black Friday Deals - oferte interesante?

adi_deg este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    9th November 2007
    Locaţie
    cluj
    Posturi
    276
    Putere Rep
    35

Implicit

Parca nu imi vine sa cred ca au avut asa multe. Ceea ce au pus la vanzare anul acesta a fost destul de slabut ( ca numar de produse) iar multe dintre ele au dat stoc epuizat aproape imediat. Au mai ramas cu electrocasnicele si cu produsele mici

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Lukian, in 12 minute au avut peste 13.000 comenzi, deci au fost ceva stocuri...
    Oare? Puteau sa aiba si 1milion de comenzi. Care e smecheria cu black friday ? Sa arati stock epuizat? Pai nu pot face asta in fiecare zi! Iti fac un site de reduceri, cu 90% adr toate sunt stock epuizat, care e rostul?

Idea de baza e sa vinzi, nu sa scrii dupa 12 minute ca ai vandut 1 mil de produse, si dupa sa dai stoc epuizat. Anyway, in cazul meu, ce era ok, e oricum scump (pot comanda mai ieftin fara black friday), si restu sunt junk.

Vreti un ipad 4 la 100 ron? Dar cu stock epuizat?
    Am si iphone 5 la 10 ron, dar din pacate e stock epuizat! Am vandut 1 miliard de bucati!
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

casperel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    10th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    838
    Putere Rep
    45

Implicit

Nu m-am stresat prea tare (mai mult m-am amuzat), mi-am luat 8Gb DDR3 la 99 RON. In rest n-am vazut reduceri la ce ma interesa, dar am "gasit" cateva misculatii de genul: produsul care costa sapt trecuta 1200 ron, astazi costa tot 1200 ron, iar pretul taiat era 1399.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

Tom, nu ai idee cat de mult te inseli. Stii ce inseamna sa ai peste 1000 comenzi in primul minut? Nu, nu ai de unde sa stii...
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    42

Implicit

eu de exemplu as fi putut sa-mi iau ipad, era pe stoc...nu m-a interesat...

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Tom, nu ai idee cat de mult te inseli. Stii ce inseamna sa ai peste 1000 comenzi in primul minut? Nu, nu ai de unde sa stii...
    Dap, ma insel ca INTODEAUNA. Black Friday deschide sezonul de cumparaturi! Stii clar ca o sa ai 1000 de comenzi pe secunda! Ce faci? Ai stock (fizic sau virtual) de 1000 produse? Ca sa ce? pentru ca NU vrei sa vinzi!

Black friday e ziua in care toti AU IMPRESIA ca isi cumpara produse ieftine. Profiti de acest lucru si VINZI. Dar de fapt tu nu ai produse de vandut. De ce?

NU ai toate produsele pe stock, logic, ai deal-uri facute cu furnizorii special pentru black friday! Nu se supara nimeni daca primeste OFERTA in 2 saptamani,a sa ca poti sa vinzi! Daca vrei

Daca vrei doar imagine de "ieftin" cand tu esti scump, aia e altceva. Te folosesti de black friday sa vinzi gogosi, ca sa lasi impresia ca ai avut oferte, pentru ca defapt puteai vinde orice, ca doar scrii pe blog ca ai 1 miliard de comenzi pe secunda, si stockul a fost epuizat INAINTE de vanzare

Nu discutam de faptul ca site-urile nu merg. Ca produsele sunt 95% junk. Iar cele 5% ok, sunt mai scumpe decat intr-o zi normala.

In toata lumea e black friday, zi-mi un site cazut! Si trust me, acolo sunt 10.000 comenzi pe secunda. Dar ce sa vezi! Au produse

Nu m-am nascut ieri, si unul din hobby-urile mele e shopingul (am fost gay intr-o viata anterioara), la pret BUN, NU ieftin! Nu cumpar junk, niciodata. Prost nu ma consider (sunt subiectiv), dar asta nu inseamna ca nu pot vinde "gogosi" daca se cumpara!
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    84

Implicit

Deci ca anul trecut, rebuturi cu stoc epuizat.
    Caut cu jingle.ro.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

Nu poti sa vorbesti de lipsa stocuri, atata timp cat s-au facut peste 52.000 comenzi. Corect? Sunt deacord ca s-au terminat in 2 ore, dar nu poti spune ca nu s-a vandut...
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Nu poti sa vorbesti de lipsa stocuri, atata timp cat s-au facut peste 52.000 comenzi. Corect? Sunt deacord ca s-au terminat in 2 ore, dar nu poti spune ca nu s-a vandut...
    Vrei sa-mi schimb parerea despre tine? Imi dai sursa un post pe un blog al magazinului? mai scrii si "corect?". Pai daca scriau un miliard, nu credeai, daca scriau 1 mie, ii luai de prosti, daca scriu 52.000 e corect? WOW

Vrei iphone 5 la 100 ron, am vandut doar azi 1 milion de bucati? Nu crezi? Stai ca scriu pe blog acum
    Dar nu poti sa comanzi, ca stocul e epuizat inainte sa fie lansata oferta! Sorry!

E doar o strategie de marketing, NU de vanzari. Produse putine, stock epuizat, vanzari mici, imagine buna! Vanzarile se fac in alte zile, black friday a fost doar pentur imagine de "ieftin", mai putin la cei care se pricep, si vad ce produse se vand si stiu preturile.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    84

Implicit

Mai taie un zero, sau poate doua.
    Caut cu jingle.ro.

Pagina 5 din 11 PrimulPrimul ... 34567 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Black Friday cu gazduire !
    De Kriogen în forumul Hosting
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 4th December 2012, 15:37
  2. Reduceri Black Friday .info
    De Merch în forumul Domenii
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 23rd November 2012, 14:23
  3. HostGator BLACK FRIDAY
    De Florin Traian în forumul Hosting
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 28th November 2010, 14:58
  4. Black Friday
    De big în forumul Adsense
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 2nd January 2009, 15:16
  5. CREATIVE FRIDAY - lansare Adobe CS4
    De Nica Cristian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 11th October 2008, 19:36

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •