Parca nu imi vine sa cred ca au avut asa multe. Ceea ce au pus la vanzare anul acesta a fost destul de slabut ( ca numar de produse) iar multe dintre ele au dat stoc epuizat aproape imediat. Au mai ramas cu electrocasnicele si cu produsele mici
Parca nu imi vine sa cred ca au avut asa multe. Ceea ce au pus la vanzare anul acesta a fost destul de slabut ( ca numar de produse) iar multe dintre ele au dat stoc epuizat aproape imediat. Au mai ramas cu electrocasnicele si cu produsele mici
Oare? Puteau sa aiba si 1milion de comenzi. Care e smecheria cu black friday ? Sa arati stock epuizat? Pai nu pot face asta in fiecare zi! Iti fac un site de reduceri, cu 90% adr toate sunt stock epuizat, care e rostul?
Idea de baza e sa vinzi, nu sa scrii dupa 12 minute ca ai vandut 1 mil de produse, si dupa sa dai stoc epuizat. Anyway, in cazul meu, ce era ok, e oricum scump (pot comanda mai ieftin fara black friday), si restu sunt junk.
Vreti un ipad 4 la 100 ron? Dar cu stock epuizat?
Am si iphone 5 la 10 ron, dar din pacate e stock epuizat! Am vandut 1 miliard de bucati!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Nu m-am stresat prea tare (mai mult m-am amuzat), mi-am luat 8Gb DDR3 la 99 RON. In rest n-am vazut reduceri la ce ma interesa, dar am "gasit" cateva misculatii de genul: produsul care costa sapt trecuta 1200 ron, astazi costa tot 1200 ron, iar pretul taiat era 1399.
Tom, nu ai idee cat de mult te inseli. Stii ce inseamna sa ai peste 1000 comenzi in primul minut? Nu, nu ai de unde sa stii...
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
eu de exemplu as fi putut sa-mi iau ipad, era pe stoc...nu m-a interesat...
Dap, ma insel ca INTODEAUNA. Black Friday deschide sezonul de cumparaturi! Stii clar ca o sa ai 1000 de comenzi pe secunda! Ce faci? Ai stock (fizic sau virtual) de 1000 produse? Ca sa ce? pentru ca NU vrei sa vinzi!
Black friday e ziua in care toti AU IMPRESIA ca isi cumpara produse ieftine. Profiti de acest lucru si VINZI. Dar de fapt tu nu ai produse de vandut. De ce?
NU ai toate produsele pe stock, logic, ai deal-uri facute cu furnizorii special pentru black friday! Nu se supara nimeni daca primeste OFERTA in 2 saptamani,a sa ca poti sa vinzi! Daca vrei
Daca vrei doar imagine de "ieftin" cand tu esti scump, aia e altceva. Te folosesti de black friday sa vinzi gogosi, ca sa lasi impresia ca ai avut oferte, pentru ca defapt puteai vinde orice, ca doar scrii pe blog ca ai 1 miliard de comenzi pe secunda, si stockul a fost epuizat INAINTE de vanzare
Nu discutam de faptul ca site-urile nu merg. Ca produsele sunt 95% junk. Iar cele 5% ok, sunt mai scumpe decat intr-o zi normala.
In toata lumea e black friday, zi-mi un site cazut! Si trust me, acolo sunt 10.000 comenzi pe secunda. Dar ce sa vezi! Au produse
Nu m-am nascut ieri, si unul din hobby-urile mele e shopingul (am fost gay intr-o viata anterioara), la pret BUN, NU ieftin! Nu cumpar junk, niciodata. Prost nu ma consider (sunt subiectiv), dar asta nu inseamna ca nu pot vinde "gogosi" daca se cumpara!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Nu poti sa vorbesti de lipsa stocuri, atata timp cat s-au facut peste 52.000 comenzi. Corect? Sunt deacord ca s-au terminat in 2 ore, dar nu poti spune ca nu s-a vandut...
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Vrei sa-mi schimb parerea despre tine? Imi dai sursa un post pe un blog al magazinului? mai scrii si "corect?". Pai daca scriau un miliard, nu credeai, daca scriau 1 mie, ii luai de prosti, daca scriu 52.000 e corect? WOW
Vrei iphone 5 la 100 ron, am vandut doar azi 1 milion de bucati? Nu crezi? Stai ca scriu pe blog acum
Dar nu poti sa comanzi, ca stocul e epuizat inainte sa fie lansata oferta! Sorry!
E doar o strategie de marketing, NU de vanzari. Produse putine, stock epuizat, vanzari mici, imagine buna! Vanzarile se fac in alte zile, black friday a fost doar pentur imagine de "ieftin", mai putin la cei care se pricep, si vad ce produse se vandsi stiu preturile.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)