Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Site Jocuri - Surse de jocuri

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit Site Jocuri - Surse de jocuri

Am un nepot de 5 ani, care de fiecare data cand vine pe la noi, "rupe" tableta si pc-ul ca sa se joace.

Dupa ce mi-a cumparat jocuri de peste 100 usd, am decis sa-i interzic accesul la tableta.

Dar il vad cum se chinuie sa se joaca pe pc, pe diverse site-uri, pline de reclame, si "waiting" time de 10-30 sec. Efectiv nu se jaoca deloc, ci doar da clikuri aiurea, imi instaleaza toate balariile posibile, si se enerveaza.

Asa ca am decis sa fac un site de jocuri, care sa fie efectiv pentru joaca, fara nimic altceva.

Am nevoie de la cei care cunosc nisa, de cateva surse de jocurii, pachete, arhive,.... orice sursa e ok, ca sa le pun pe un site.

Sunt ok si surse contra cost, din care sa aleg ce merita si ce nu merita sa cumpar.

Site-ul final o sa fie un site de jocuri, fara pic de "balarii", astfel incat copii sa se poata juca, pur si simplu!

Nu ii fac seo, nu il promovez, asa ca cei care au site-uri de jocuri, imi pot oferii informatii, daca vor, pentru ca nu concurez cu nimeni.

Asa cum acum 7 ani mi-am facut un site de pariuri, pt mine personal sa-mi fac analize, asa vreau sa fac un site de jocuri pentru nepotul meu, si baiatul meu (are doar 2 ani), in care sa se poata distra.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Cartis Dragos este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th May 2011
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    32
    Posturi
    547
    Putere Rep
    31

Implicit

Poti lua de aici: Physics Games - online physics-based games
    Sau cauti doar link-ul .swf si il inlocuiesti mai jos.
    Link-ul il gasesti pe pagina unde e jocul, dai clic dreapta, vezi sursa paginii sau vezi informatii despre pagina, dai ctrl+f, scrii .swf si il gasesti acolo.
    <object width="600" height="400"><param name="movie" value="http://www.physicsgames.net/swf/assembler3.swf"></param><embed src="http://www.physicsgames.net/swf/assembler3.swf" type="application/x-shockwave-flash" width="600" height="400"></embed></object>
    Ai nevoie de un logo, layout, s.a.m.d?

Analiză este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    1st November 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    357
    Putere Rep
    25

Implicit

Avscript ofera in jur de 5000 de jocuri, scriptul costa 19$, jocurile importate in baza de date doar ca trebuie sa dai cate un click pentru a adauga fiecare joc in parte.
    Parca are 4-5 surse diferite de unde pot fi preluate jocurile.
    Sau poti folosi , .mochimedia.com.

Cristian D este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th May 2012
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    34
    Posturi
    293
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu am inteles ce vrei, dar e cam greu. Majoritatea au bagat cod de reclama direct in .swf asa ca tot apare una la inceput pana se incarca jocul. Daca nu te deranjeaza acest lucru, spune-mi, iti pot da cateva surse cu joculete ok.

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Daca e doar pentru nepot cel mai ieftin si care ia mai putin timp ar fi sa alegi siteurile cu mai putine reclame si care ofera ceva jocuri bune, http://www.newgrounds.com/games

Poti plati pe cineva sa faca jocuri fara publicitate, aici Marylina de la ejocuri.ro stie sau http://www.talkarcades.com/game-dev/

Altfel pentru site propriu sau alte sugestii eventual
    Game sources? - Talk Arcades si forumul in sine.
    Ultima modificare făcută de 100R; 13th November 2012 la 18:23.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

@ all.

Eu fac site-uri ca business, deci nu am nici o problema in a crea un site de jocuri, am nevoie doar de jocuri

Nu o sa editez flash, pentru ca imi mananca timp. Dar pe viitor e o solutie, daca o automatizez.

Nu vreau sa fac jocuri, vreau doar sa le afisez simplu, curat si intuitiv, si bineinteles doar sa le categorisesc pe varsta, tip si sa le adaug anumite filtre. Dar asta e simplu, o fac la import.

Merci tuturor si REPET, nu exista seo, promovare, e doar un site pt toti cei care vor sa se joace " pur si simplu".
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. LE cu site de jocuri
    De Gabriel Puscuta în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 4th June 2010, 11:23
  2. LE site jocuri pe com
    De voidcode în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 4th March 2010, 09:50
  3. LE-site-uri de jocuri
    De cristi-net în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 2