Site Jocuri - Surse de jocuri
Am un nepot de 5 ani, care de fiecare data cand vine pe la noi, "rupe" tableta si pc-ul :) ca sa se joace.
Dupa ce mi-a cumparat jocuri de peste 100 usd, am decis sa-i interzic accesul la tableta.
Dar il vad cum se chinuie sa se joaca pe pc, pe diverse site-uri, pline de reclame, si "waiting" time de 10-30 sec. Efectiv nu se jaoca deloc, ci doar da clikuri aiurea, imi instaleaza toate balariile posibile, si se enerveaza.
Asa ca am decis sa fac un site de jocuri, care sa fie efectiv pentru joaca, fara nimic altceva.
Am nevoie de la cei care cunosc nisa, de cateva surse de jocurii, pachete, arhive,.... orice sursa e ok, ca sa le pun pe un site.
Sunt ok si surse contra cost, din care sa aleg ce merita si ce nu merita sa cumpar.
Site-ul final o sa fie un site de jocuri, fara pic de "balarii", astfel incat copii sa se poata juca, pur si simplu!
Nu ii fac seo, nu il promovez, asa ca cei care au site-uri de jocuri, imi pot oferii informatii, daca vor, pentru ca nu concurez cu nimeni.
Asa cum acum 7 ani mi-am facut un site de pariuri, pt mine personal sa-mi fac analize, asa vreau sa fac un site de jocuri pentru nepotul meu, si baiatul meu (are doar 2 ani), in care sa se poata distra.