Scuzati-mi interventia care poate parea cam acida venita din partea unuia care nu se crede expert seo ori webmaster, dar citind comunitatile de acest profil din Romania, asta este nivelul si astea sunt reactiile.
Chiar in acest moment poti vedea o sumedenie de utilizatori care sustin ca au fost penalziati "degeaba". Poate ma insel, insa nu am auzit si nici nu am vazut persoane care fac optimizare omeneste, fara abuzuri si fara exagerari, sa se planga ca au fost penalizati ori ca i-a sabotat Google. De altfel nici de site-uri mari de orice nisa / fel / structura nu am auzit sa fi fost penalizate. Chiar am rugamintea ca cineva in masura, cu experienta peste nivelul meu de novice sa-mi explice acest fenomen, chiar ma intereseaza.
De ce unii sunt penalizati si ceilalti nu? Din punctul meu de vedere sa cazi de pe prima pagina pe 100, 500, 700, cum am vazut in ultimele zile mi se pare de domeniul fantasticului, in urma cu ceva timp chiar am incercat cu un domeniu sa vad daca pot ajunge pe ultimele pagini si nu am reusit, oricat m-am straduit.

Răspunde cu citat