Ai luat-o complet gresit. Voi ati fost cei care ati ratat ceva. Nu eu.
CUM sa spui intr-un comunicat de presa pe care il eliberezi in mod public pe canale oficiale:
Cel care a scris comunicatul este incuiat rau de tot si s-a facut de ras.Daca doriti sa testati jocul nostru si sa intrati in atmosfera debaralei o puteti face accesand www.indebara.ro si folosind utilizatorul „internetics” si parola „internetics” (fara ghilimele). Va rugam sa nu faceti publice aceste informatii de acces.
Oricine ar rade la greseli din-astea puierile.
Plus eu nu am spus nimic de jocul vostru, ca ar fi 1 sau 2 sau ma rog, sau ca nu ar fi scris nu stiu ce publicatie de el.
In postul initial, am spus doar ca SITE-UL www.indebara.ro (si nu neaparat Media2nd) , a SPAMAT de a rupt o groaza de oameni in Romania, si ca a furat design-ul altor site-uri ca si cum asa ar trebui.
Daca aveti orice alta problema de comunicare, sa o faceti in mod frumos.
Plus.
#1 Varsta mea nu te priveste, iar faza cu "mai tarziu o sa regreti" ma pune pe ganduri.
#2 Mutu a realizat inviata mai multe decat tine si este de 10 ori mai valoros pentru Romania decat esti tu. Deci nu stiu de ce il faci ratat.
ESTI MAD ? SUNT DATE DISPONIBILE PE SITE-UL COMUNICATE DE PRESA IN ORICE ZI SAU SECUNDA.Iar pentru faptul ca ai facut publice niste informatii care era mai bine sa NU le faci publice (ma refer aici la user si parola), o sa imi permit sa nu comentez si sa ii las pe cititori sa isi dea cu parerea...
Edit/Delete Message
Am gresit eu ca le-am facut PUBLICE ?
Chiar esti atat de incuiat ?