Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 20

Subiect: Braila.biz

Pīrvan Marian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    28

Implicit Braila.biz

Tocmai am primit de la un coleg dupć seopedia acest domeniu, insa as dori putin ajutor din partea voatra,cāteva sugestii,īndrumćri sunt binevenite.

Ma intereseazć in mod deosebit sa creez un site care sa atragć atenžia celor din regiunea Brćila,Galaži(nu ma intereseazć in mod deosebit sa scot profit din el), doresc īmi promovez ceva produse , haine in special.
    Ma gāndesc ca decāt sa cumpćr tot felul de reclame, ar fi destul de īncurajator sa si fiu in situažia de oferi reclama.

Motiv pentru care m-am gāndit la urmćtoarele :
    Un portal de anunžuri ;
    Un catalog prezentānd diverse firme si adrese.

Brćila nu e un oraŗ tocmai mare, este considerat ca fiind un oraŗ mediu ca si aŗezare, avānd o populažie cuprinsa intre 200.000-300.000 , nu stiu exact care īs cifrele insa din cate stiu eu acestea sunt.

Din punct de vedere comercial oraŗul nu reprezintć cine ŗtie ce atracžie , insa din punct de vedere istoric si al clćdirilor oraŗul reprezintć un oarecare interes.
    Vreau mai mult, mai mult si atat.

neo
    neo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data īnscrierii
    13th August 2007
    Posturi
    289
    Putere Rep
    37

Implicit

Am avut un client care a dorit un website regional, ŗi a avut urmćtoarele cerinže de programare module conžinut (cu aproximažie, a trecut ceva timp de atunci): anunturi gratuite, director web, director firme, evenimente locale, atracžii (muzee, obiective turistice ...), distracžie (discoteci, baruri ...), curs valutar local, telefoane utile locale, program tv local, revista presei locale, sosire - plecare trenuri si microbuze, telefoane taxiuri, adrese utile (spital, politie, farmacii, ...), forum ...

Succes.

Reputatie:
    28
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    28

Implicit

Eu m-am gandit sa ma folosesc in mod deosebit de cartea galbena, insa nu stiu cat de legala este aceasta activitate.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data īnscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vārstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

sunt o multime de siteuri regionale, de ce nu te inspiri ?
    avand in vedere extensia biz, m as axa pe nisa financiara-afaceri, catalog de firme, sedii de banci, schimb valutar, regio, planuri si idei de afaceri, etc.

Reputatie:
    28
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat īn original de Serban Cristian Vezi Post
    sunt o multime de siteuri regionale, de ce nu te inspiri ?
    avand in vedere extensia biz, m as axa pe nisa financiara-afaceri, catalog de firme, sedii de banci, schimb valutar, regio, planuri si idei de afaceri, etc.
    La asta m-am gandit si eu, te referi la articole de tip biz sau la prezentarea acestor intreprinderi?

Madison este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data īnscrierii
    18th January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vārstă
    42
    Posturi
    137
    Putere Rep
    28

Implicit

Ca sa completez ce a spus Serban Cristian, uite 2 liste de site-uri regionale generale si stiri

Pentru ca exista deja site-uri cunoscute si accesate de braileni si-ti va fi greu sa te impui fie ca sursa de informatie sau brand (indiferent de ce vei "vinde") ai putea sa studiezi bine competitia si sa te axezi pe ce nu pun accent altii, si din nou cum a zis Cristian, chestii practice si utile. Ai mai putea de asemenea sa oferi widgeturi sau schimburi de tip parteneriat/cross cu alte site-uri (tu ai de exemplu informatii banci + catalog de firme, iti pui informatiile pe un site exclusiv de stiri si in schimb faci si tu o sectiune de stiri in care sa-ti intre X stiri de la partener).

bogdancercel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data īnscrierii
    24th April 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vārstă
    48
    Posturi
    174
    Putere Rep
    25

Implicit

eu as miza pe afaceri si as plasa portul braila ca si element central. a fost si acolo un incubator de afaceri, portul fiind declarat zona libera acum ceva ani. plus stiu ca sunt cateva afaceri cu specific pe-acolo. altfel, nu uita de insula si agricultura - sunt afaceri inca mari (pacat ca multe doar la negru). Pacat ca de lacul sarat nu mai ai ce scrie... Mult succes.
    dam papica la animale. pet shop online.

Reputatie:
    28
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat īn original de bogdancercel Vezi Post
    eu as miza pe afaceri si as plasa portul braila ca si element central. a fost si acolo un incubator de afaceri, portul fiind declarat zona libera acum ceva ani. plus stiu ca sunt cateva afaceri cu specific pe-acolo. altfel, nu uita de insula si agricultura - sunt afaceri inca mari (pacat ca multe doar la negru). Pacat ca de lacul sarat nu mai ai ce scrie... Mult succes.
    Si ce ar trebui sa insemne asta, sa scriu despre port sau ce?
    Eu sunt brailean deci mai stiu una alta,idee e ca nu ma incanta sa o fac pe ziaristul.

c_n_m este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data īnscrierii
    25th February 2006
    Locaţie
    Bucureŗti / Ilfov
    Vārstă
    52
    Posturi
    622
    Putere Rep
    38

Implicit

Tinand cont de numele de domeniu, ar fi firesc sa faci un site regional. Site-ul poate fi de tip portal cu 'de toate pentru toti' referitoare doar la orasul Braila (stiri, anunturi, firme, harta orasului, lucruri inedite sau care pot prezenta interes pentru turisti (catacombele - daca se viziteaza, casa cu stafii - daca nu a uitat de tot lumea de ea, parcul cu ceas, muzeul de arta, teatrul, arhitectura caselor vechi), oficii postale, webcamuri, bancomate, sedii banci, hoteluri, restaurante, numere telefon taxiuri, starea vremii etc. - te gandesti la ce poate fi de interes atat pentru un brailean cat si pentru cineva care viziteaza Braila). Sigur ca trebuie ceva munca de documentare ca sa iasa ceva viabil, dar e realizabil. Bafta!

p.s. Conform celor mai proaspete rezultate preliminare de la referendumul din 2011 (rezultate publicate in august 2012), populatia orasului Braila este de 168.389 locuitori

Reputatie:
    28
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    28

Implicit

Are cineva idee daca am voie sa ma folosesc de cartea galbena pentru a publica diferite informati?

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează īn acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand / Schimb - Braila.biz si Ploiesti.biz
    De Alvy īn forumul Domenii
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 22nd June 2012, 13:29

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •