Vand domenile Braila.biz si Ploiesti.biz sau le schimb cu articole pe site-uri cu vechime de cel putin 2 ani.
Anunt valabil pana in 30.06.12
Vand domenile Braila.biz si Ploiesti.biz sau le schimb cu articole pe site-uri cu vechime de cel putin 2 ani.
Anunt valabil pana in 30.06.12
Scriu pe Calatoresc.ro despre locurile pe care le-am vizitat, iar dimineata citesc BunaDimineata.ro
Spune-ne te rog mai multe detali despre articolul ce vrei a fi, pagerank, nisa.
Ti-am lasat si un pm.
Daca ai ceva care sa fie pe nisa animale cred ca iti pot oferi un adv pe un site cu pagerank 4 si cu o vechime mai mare sau un advitorial pe una din sectiunele unui portal general ce are peste 2 ani.
P.s vad ca ai site-uri pe nisa turism, iti pot oferi un advitorial pe niste turism pe un domeniu ce este din 2009, articolul continand 3 link uri.
Ultima modificare făcută de Pīrvan Marian; 12th June 2012 la 12:34.
Vreau mai mult, mai mult si atat.
Ma intereseaza nisa de turism pe site-uri cu PR mai mare de 1
Scriu pe Calatoresc.ro despre locurile pe care le-am vizitat, iar dimineata citesc BunaDimineata.ro
Am gasit ceva pe nisa care o doresti, raspunde-mi la pm!
Ti-am lasat al doilea pm, nu ai raspuns.
Ai rćspunsurile pe pm
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Domeniul Braila.biz este rezervat pentru Pīrvan Marian , a mai ramas Ploiesti.biz
Anuntul este inca valabil pentru domeniul Ploiesti.biz
Trimite-mi un PM cu pretul pentru ploiesti.biz
Sau pot sa iti public articol pe blog generalist pr2 vechime 5 ani.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)