Asa cum am sfatuit toti prietenii mei cu 2 saptamani inainte de acest eveniment, asa va sfatuiesc si pe voi sa va schimbati parolele de la Yahoo.
Aproape o jumatate de milion de parole au fost deja facute publice.. cititi mai multe aici.
Asa cum am sfatuit toti prietenii mei cu 2 saptamani inainte de acest eveniment, asa va sfatuiesc si pe voi sa va schimbati parolele de la Yahoo.
Aproape o jumatate de milion de parole au fost deja facute publice.. cititi mai multe aici.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Deasemenea, cititi si asta: VERIFICĆ AICI dacć parola ta de YAHOO a fost compromisć sau nu | REALITATEA .NET
Pentru verificare, lista completć - Yahoo! cleartext passwords ; arhivatć aici - http://d33ds.co/archive/yahoo-disclosure.txt
Este cineva de pe Seopedia in acea lista? Daca da, sa ridice mana..
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Nu cred ca sunt romani in acea listaEste cineva de pe Seopedia in acea lista? Daca da, sa ridice mana..
Pai si nu le sortezi alfabetic, daca tu crezi ca asta te ajuta?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)