Scriu acest post nu din razbunare (n-as avea ce sa obtin), nici din vreo frustrare. O fac pentru a atrage atentia asupra “corectitudinii” de care dau dovada unii user-i de aici. De altfel, a fost o discutie prin care eram acuzat voalat ca acuz, dar nu dau nume sau nu prezint fapte. Ei bine, aveti mai jos un exemplu.

Concret, este vorba de rezultatul unei colaborari cu Iancu Laurentiu. In luna iulie a.c. (10.07.2012) am stabilit detaliile unei colaborari si am primit o prima serie de descrieri ale unor obiective turistice, asa cum cerusem.

Cerintele mele sunt publice, una dintre ele fiind aceea legata de copy-paste. Atasez doua articole luate la intamplare (aici si aici) unde veti vedea modul grosolan de copiere de pe alte site-uri (am evidentiat cu rosu pasajele copiate cuvant cu cuvant si sursele de unde au fost copiate). Nu am continuat sa verific fiecare obiectiv in parte, pentru ca am convingerea ca as descoperi acelasi lucru. Pentru cine doreste si are timp sa faca acest lucru, ii pot pune la dispozitie intregul document primit, eu neputand sa-l folosesc in conditiile acestea.

Nu a fost singura problema. Mai jos aveti un extras din mesajul transmis catre acest user pe data de 10.07.2012 .
De asemenea, intr-un mesaj anterior am precizat si tarifele cu care colaborez cu ceilalti (x.x - x.x lei / 500 cuvinte). Daca prietena ta se poate incadra in acest interval, putem demara colaborarea.

Cand a venit vorba de plata, a sustinut ca e vorba de x lei / articol (lucru total neadevarat, vezi mesaj de mai sus). Plata a fost efectuata pe data de 24.07.2012 in conditiile solicitate de d-nul Iancu Laurentiu si cu ocazia aceasta am incheiat colaborarea. N-a contat in fata dansului nici o demonstratie, d-nul Iancu Laurentiu sustinand in continuare ca am discutat costul / articol, nu per numar de cuvinte.

Nu am nici un interes sa denigrez pe nimeni, scopul prezentei mele pe acest forum fiind altul. Insa nici nu mai pot accepta astfel de…situatii (ca sa nu le spun pe nume). Concluziile le trage fiecare.

PS Cunosc politica forumului cu privire la mesajele private. Nu am facut public (o pot face la cerere) nici un mesaj primit din partea d-lui Iancu Laurentiu, ci doar un mesaj care imi apartine si asupra caruia imi asum raspunderea.