Vad o cerere mare in ultima vreme de continut original. De la sine cu cererea asta mare, a venit si oferta mare, iar odata cu oferta mare s-a renuntat la calitate pentru cantitate.
Am avut si eu nevoie acum cateva saptamani de niste descrieri de categorii si am apelat la o persoana de pe aici. E o persoana de la care am mai cumparat linkuri, l-am vazut activ prin zona de anunturi de Content Writing, am zis ca se pricepe cat de cat.
I-am cerut chiar si-un mic test de scriere pentru 3 categorii, test trecut cu brio (nu stiu oricum cata relevanta are ca probabil oricine ar incerca sa impresioneze pentru "semnarea contractului"). In fine, i-am trimis banii, am asteptat sa termine treaba.
Acum la receptia lucrarii, imi dau seama ca am fost tepuit. Treaba omului era sa creeze niste descriere de 20-30 cuvinte pentru categorii de produse de ex: Haine femei, Pantaloni, Veste etc.
Exemple:
Balerini - Un corp, un ansamblu de balet compus din balerini și balerine, ce execută dansuri și mișcări mimice, după o compoziție muzicală.
Ghete - Evita ghetele care se termina la mijlocul piciorului. Vor evidentia si mai mult grosimea piciorului si te vor face sa pari grasa.
Pantofi - Încălțăminte ușoară (fără călcâi), care se poartă de obicei prin casa si nu numai.
Asta e un mic exemplu, sunt cu zecile asa
Nu stiu daca-i de ras sau de plans dar cum ne ferim pe viitor de astfel de oameni? Probabil nimeni nu se apuca de lucru fara sa fie platit cat de cat inainte, deci plata la final cade.
Primul lucru care-mi vine in minte e spargerea jobului pe mai multe bucati si review si plata urmatoare dupa fiecare etapa. Eu unul sunt impotriva birocratiei si a pierdut timpului, am incredere mai mare in cuvantul omului si d-aia n-am procedat asa dar se pare ca ar fi singura solutie.

Răspunde cu citat
initial, eu am incredere in om, dandu-i tot ce am scris, pentru ca mai apoi el sa aiba incredere in mine, ca ii voi trimite restul articolelor. Simple as that