Datorita jobului pe care il am am avut ocazia sa stau de vorba cu Victor Hanescu, discutia ducandu-se evident si la bani. In fotbal deja lumea stie cum sta treaba cu banii, care sunt sursele principale. In tenis poate mai putin. Nu poti spune ca jucatorii traiesc din materiale promotionale (asta doar daca te cheama Federer, Nadal sau Djokovich) asa ca toate resursele financiare ale unui tenismen care nu e in primii 50 sa zicem sunt turneele mici. bani putini si desi cum mi s-a zis... de acolo 10 mii de dincolo 30 de mii, mai iei niste puncte ATP poate ajungi si intr-o semifinala...mai creste cota.
Imi povestea de ex cum e tratat Federer in Wimbledon (discutia a avut loc chiar dupa turneul din vara aceasta) El, familia si staff-ul lui au avut inchiriat un hotel de 5 stele, inchiriat de organizatori nu de el (nu ca nu si-ar permite) exclusiv pentru ei. Restul...intr-un mare resort cu totii... dar el separat. orice il rugau sa faca sau sa manance... Federer era platit. Hai la magazinul asta...ia suma asta... mergi cu masina asta...poftim inca o suma...Dar Federer e Federer... restul asa traiasc... turnee prin Croatia, Maroc, Islanda si asa mai departe. Nu e o rusine, doamne fereste, dar cat ia Federe pentru o iesire in oras, castiga Halep la 5 turnee.
Asta pe langa eventualele sponsorizari si banii adusi de acasa.

Răspunde cu citat