Postat în original de
relansat
Bogdane, cum? Pai te apuci de maine sa faci niste cursuri de limba engleza, iar usor-usor te apuci de scris in engleza. Sa te iei la 'tranta' cu indianul. Sau lucrezi pentru tine. In 3-4 luni iti intri in mana. Am vreo trei oameni care se roaga de mine sa invat si limba engleza. Iar banii sunt mai multi, daca asta te intereseaza in primul rand. Ma repet, doar un imbecil poate rade de cineva pentru faptul ca lucreaza. Retine, nu e o rusine sa muncesti!
Cei care se plang in continuu (stiu cum e, am trecut prin asta - iar acum sunt in trei locuri deodata si scriu saptamanal >100 articole) nu ajung departe. Ma opresc aici, fiecare stie ce are de facut mai departe. Poate gresesc eu, cine stie ...
Apai ce zici tu aici e deja batjocura. Dupa ce ca majoritatea tinerilor au uitat limba romana, iar cei mici inca nici nu apuca sa o invete, tu vrei sa ne convertesti si pe astia care mai stim si noi o boaba a scrie romaneste? Pai sa iti fie rusine
.
Oricum, nu aveti pic de patriotism, trebuie sa recunoastem. Hai sa plecam toti peste hotare, sa muncim pentru altii!
Oricum, eu propun a doua oara sa se inchida acest topic ca nu vreau sa se denatureze. Vreau sa ramana curat sa il poata citi si altii cand au fixuri similare pe cerebel. Mersi de atentie!
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.