Pagina 4 din 9 PrimulPrimul ... 23456 ... UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 84

Subiect: Cum se vand unii pe nimic

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de relansat Vezi Post
    Bogdane, adevarul e ca noi inca mai avem mentalitati invechite. Cam cat de imbecil sa fii incat sa razi de unul pentru ca munceste? Putin, mult, sincer, e treaba lui. Sunt oameni care ajung la sfarsitul zilei sa isi planga in pumni pentru ca ziua are doar 24 de ore (!), in timp ce altii se uita in gradina vecinului pentru a vedea cu cat vinde. Sa fim seriosi, nu mai merge, te reinventezi. Cand faci ceva de calitate, e aproape imposibil sa nu ai cumparatori. Treziti-va, fratilor, suntem in democratie! Iisuse, ce ne mai victimizam ... ceva de speriat ...
    Pai daca ma vedeti maine cum curat canalele, veti rade si cu fundul de mine . Si cum m-as putea "reinventa"? Ma apuc sa scriu despre perini? Scriu pe 1 euro? Sau ma mut din domeniul writing-ului? Per total, ideea este ca se strica piata, atata tot, unii au inteles total gresit parerea mea si a altora (cum ca edy, eu si altii care au aceeasi parere ca a noastra ne uitam in gradina vecinului, nu avem ce manca sau mai stiu eu ce minuni).

relansat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    32

Implicit

Bogdane, cum? Pai te apuci de maine sa faci niste cursuri de limba engleza, iar usor-usor te apuci de scris in engleza. Sa te iei la 'tranta' cu indianul. Sau lucrezi pentru tine. In 3-4 luni iti intri in mana. Am vreo trei oameni care se roaga de mine sa invat si limba engleza. Iar banii sunt mai multi, daca asta te intereseaza in primul rand. Ma repet, doar un imbecil poate rade de cineva pentru faptul ca lucreaza. Retine, nu e o rusine sa muncesti!

Cei care se plang in continuu (stiu cum e, am trecut prin asta - iar acum sunt in trei locuri deodata si scriu saptamanal >100 articole) nu ajung departe. Ma opresc aici, fiecare stie ce are de facut mai departe. Poate gresesc eu, cine stie ...

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Bogdane, cum? Pai te apuci de maine sa faci niste cursuri de limba engleza, iar usor-usor te apuci de scris in engleza. Sa te iei la 'tranta' cu indianul. Sau lucrezi pentru tine. In 3-4 luni iti intri in mana. Am vreo trei oameni care se roaga de mine sa invat si limba engleza. Iar banii sunt mai multi, daca asta te intereseaza in primul rand. Ma repet, doar un imbecil poate rade de cineva pentru faptul ca lucreaza. Retine, nu e o rusine sa muncesti!

Cei care se plang in continuu (stiu cum e, am trecut prin asta - iar acum sunt in trei locuri deodata si scriu saptamanal >100 articole) nu ajung departe. Ma opresc aici, fiecare stie ce are de facut mai departe. Poate gresesc eu, cine stie ...
    Apai ce zici tu aici e deja batjocura. Dupa ce ca majoritatea tinerilor au uitat limba romana, iar cei mici inca nici nu apuca sa o invete, tu vrei sa ne convertesti si pe astia care mai stim si noi o boaba a scrie romaneste? Pai sa iti fie rusine .

Oricum, nu aveti pic de patriotism, trebuie sa recunoastem. Hai sa plecam toti peste hotare, sa muncim pentru altii!

Oricum, eu propun a doua oara sa se inchida acest topic ca nu vreau sa se denatureze. Vreau sa ramana curat sa il poata citi si altii cand au fixuri similare pe cerebel. Mersi de atentie!
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

relansat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    32

Implicit

@edy12006 Cei care au uitat limba romana au luat deja calea santierelor din Spania si Italia Cinste lor, si-au depasi conditia! Cei mici care nu sunt dispusi s-o invete, sa suporte consecintele . Nu toti s-au nascut pentru a fi sefi ... sau a avea un loc de munca. Pe bune, asta e gandire comunista. E democratie, jungla, fiecare se descurca cum poate: de la tarnacop pana la mouse.

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Ca nu iei tu 10 euro, nu e problema nimanui. Asa cum s-a zis si mai sus, e o piata de tip cerere/oferta...Trebuie sa te adaptezi si sa fii printre cei mai buni ca sa iei ceva. Pe elance, freelancer sunt sute de indieni cu preturi de 20-25$ pe orice... cine crezi ca-i alege? Cei care vor clone google pe 5$. Cei care vor ceva serios, nu se preteaza la asa ceva.

Pe bloguri personale unde zici tu cat de frumoasa e vremea azi sau pe siteuri de versuri unde continutul unic este 0% doar nu te astepti sa vinzi advertoriale cu 10 euro. Sa fim seriosi.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de Cristi G Vezi Post
    Ca nu iei tu 10 euro, nu e problema nimanui. Asa cum s-a zis si mai sus, e o piata de tip cerere/oferta...Trebuie sa te adaptezi si sa fii printre cei mai buni ca sa iei ceva. Pe elance, freelancer sunt sute de indieni cu preturi de 20-25$ pe orice... cine crezi ca-i alege? Cei care vor clone google pe 5$. Cei care vor ceva serios, nu se preteaza la asa ceva.

Pe bloguri personale unde zici tu cat de frumoasa e vremea azi sau pe siteuri de versuri unde continutul unic este 0% doar nu te astepti sa vinzi advertoriale cu 10 euro. Sa fim seriosi.
    Ti-a spus ca vinde advertoriale pe acele site-uri? Asa va place sa aruncati in oameni cu cacat

LE:

Dar nu am spus niciun moment ca e o rusine sa muncesti, dar tin sa te anunt ca pentru unele persoane este. Am plecat acum 1 saptamana de la locul de munca (mi-am bagat lichidarea), apoi m-am intalnit cu un prieten si cand i-am zis cat luam acolo (putin)... a inceput sa rada (el castigand mult mai mult). Nu ma atinge cu nimic, ziceam ca fapt divers. A da, nu am de gand sa ma iau la tranta cu niciun indian (adica sa ajung sa imi storc creierii pentru un amarat de euro). Daca vrei sa fii respectat, respecta-te pe tine, daca iti bati joc de tine, altii si ei isi vor bate joc de tine. Lumea e obisnuita ca la piata... este totusi o piata, dar aici nu vindem morcovi si nici patrunjel. Si va rog, intelegeti, nu se plange nimeni, discutam! Suntem oameni, tind sa cred ca putem.
    Ultima modificare făcută de Bogdan Calin; 28th February 2012 la 23:33.

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    43

Implicit

Citat Postat în original de Cristi G Vezi Post
    ...Pe elance, freelancer sunt sute de indieni cu preturi de 20-25$ pe orice... cine crezi ca-i alege? Cei care vor clone google pe 5$. Cei care vor ceva serios, nu se preteaza la asa ceva.
    Simt nevoia sa ma bag si eu.
    Cristi, crezi ca nu sunt freelanceri buni care au ajuns sa munceasca pe 5$? Sau ce, daca ai pret de 2-3-10 ori mai mare, te face mai bun?
    Vand Advertoriale (pr 5)

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Guys, prea va aprindeti repede. E loc in online pentru toata lumea. E loc si pentru cei mici, care vand advertoriale si linkuri pe 1 euro , precum e loc si pentru cei care vand cu 20.
    Eu personal am cumparat, si inca cumpar, inclusiv advertoriale scumpe, pe siteuri unde consider ca merita banii.
    Cum bine a punctat relansat, nu e o rusine sa muncesti, e mai rusinos sa ne lamentam. Pana la urma piata este una concurentiala, unde daca nu reusesti sa te adaptezi, iesi din joc. Cine pastreaza un standard inalt al calitatii proiectelor, va garantez ca va vinde si cu 50 si cu 100 de euro un articol. Va spune unul care a vandut, si va mai vinde la preturile acestea.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Ei vand marfa lor, tu marfa ta, convinge potentialii clienti ca marfa ta e mai buna si merita banii aia. Ceilalti pot vinde marfa lor pe cat vor, daca au profit, ei au afacerea lor

Se intampla peste tot, odata cu dezvoltarea internetului competitivitatea creste, din toate punctele de vedere. Globalizarea, fabricile mutate in China etc

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

Implicit

Ei vand marfa lor, tu marfa ta, convinge potentialii clienti ca marfa ta e mai buna si merita banii aia. Ceilalti pot vinde marfa lor pe cat vor, daca au profit, ei au afacerea lor

Se intampla peste tot, odata cu dezvoltarea internetului competitivitatea creste, din toate punctele de vedere. Globalizarea, fabricile mutate in China etc
    Sa vezi ce o sa ma injure cand ofer advertoriale gratis , sa fim seriosi, esti comunist

Pagina 4 din 9 PrimulPrimul ... 23456 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. unii ofera pontul gratis ,altii il vand pe bani.
    De broski în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 2nd January 2012, 23:49
  2. Vand site-uri la preturi de nimic !
    De Site în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 26th November 2010, 16:44
  3. Vand site-uri la preturi de nimic !
    De Site în forumul Domenii
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 23rd November 2010, 22:04
  4. Cat De Inconstienti Pot Sa Fie Unii